Feyenoord maakt gehakt van Ajax in Klassieker Vrouwen

Feyenoord heeft de Klassieker in de Eredivisie Vrouwen van Ajax gewonnen. De Rotterdamse dames maakte in eigen huis gehakt van de vrouwen uit Amsterdam: 4-1.

Feyenoord kwam na elf minuten op voorsprong door een doelpunt van Jada Conijnenberg. Ruim twintig minuten later verdubbelde Maxime Bennink de score voor de ploeg uit Rotterdam. Binnen twee minuten deed Ajax iets terug door een goal van Nadine Noordam.

Vlak na rust kreeg Stefanie van der Gragt een rode kaart. Feyenoord profiteerde van die vrouw-meer-situatie. Cheyenne van den Goorbergh maakte de 3-1 na 75 minuten. Drie minuten later zette Pia Rijsdijk de eindstand van 4-1 op het bord.