Simons scoort na 21 seconden, mogelijk vertrekkende Gakpo verdubbelt marge (?)

Van tevoren werden er tijdens de inhaalwedstrijd van PSV tegen FC Volendam weinig problemen verwacht voor de thuisploeg. Dat lijkt helemaal uit te komen: al na 21 seconden opende Xavi Simons de score. 25 minuten later benutte Cody Gakpo een strafschop.

In de allereerste aanval van de wedstrijd ontsnapte Guus Til aan de rechterkant. De inglijdende Volendam-verdediger Brian Plat maakte vervolgens bij een eigen doelpunt, maar dat kon doelman Filip Stankovic voorkomen. De meegelopen Simons kon vervolgens simpel intikken. Zo stond de 1-0 al na slechts 21 seconden op het scorebord. Eredivisie-topscorer heeft zo zijn vijfde treffer te pakken.

In de veertiende minuut liet Simons Gakpo scoren, maar bleek de jonge middenvelder met zijn schouder net buitenspel te staan. De 2-0 van Gakpo kwam tien minuten later alsnog. Til werd door DJ Murkin naar beneden gewerkt, waarna de Oranje-aanvaller koel bleef vanaf elf meter. Zijn laatste treffer voor PSV?

TIP: 1.67 als er meer dan vier doelpunten vallen vanavond!

Gaat PSV nog een monsterscore neerzetten?