Batshuayi loodst Chelsea naar nipte bekerzege tegen Championship-club

Chelsea mag zich opmaken voor de vijfde ronde van de FA Cup, maar overtuigend tegen Hull City was het allerminst. The Blues wonnen met 1-2 op het veld van de nummer twaalf uit het Championship. Michy Batshuayi kreeg een zeldzame basisplaats en bedankte met een doelpunt.

Frank Lampard gaf een aantal sterkhouders rust voor de bekerwedstrijd en ook Tammy Abraham ontbrak in het elftal. Batshuayi mocht zo weer eens aantreden en liet zich al vlot gelden. Al na zes minuten zette de Rode Duivel de 0-1 op het bord. Daarna moest Chelsea wel wachten tot halverwege de tweede helft op de tweede goal. Fikayo Tomori kopte raak.

In de slotfase werd het nog spannend toen invaller Kamil Grosicki namens Hull scoorde, maar Chelsea trok de overwinning over de streep. Dat is toch een opsteker voor de Londenaren na de pijnlijke nederlaag tegen Newcastle eerder op de week.