Real Madrid krijgt ongenadig pak slaag in eigen huis, Kluivert verliest ook

Real Madrid kwam al in de vroege avond in actie in de Champions League. Het ontving thuis CSKA Moskou. Geen al te moeilijke opdracht zou je denken, maar de Koninklijke deed het wel met een veredeld B-elftal.

En Real ging uiteindelijk pijnlijk ten onder tegen de Russen. Het werd maar liefst 0-3 voor de bezoekers. Het meeste balbezit was dan wel voor de thuisploeg, tot veel doelgevaar kwamen ze niet. Ook CSKA liet zich aanvallend niet al te veel opmerken, maar sloeg in minuut 37 wel toe. Chalov verschalkte Courtois en zorgde voor 0-1. Tot overmaat van ramp voor de Madrilenen zorgde Shchennikov op een counter voor de rust zelfs nog voor 0-2.

Real op zoek naar eerherstel in de tweede helft, maar Isco liet de kans op de aansluitingstreffer liggen. Becao zorgde dan bijna voor een own-goal, maar het was Sigurdsson die aan de juiste kant wél kon scoren voor CSKA: 0-3.