NAC’er blijft kalm: “Mijn vader zegt: ‘Dan moet je maar op dammen gaan'”

Soccernews

Joeri de Kamps verzamelde dit seizoen een hoop gele kaarten in competitieverband en ook in de uitwedstrijd bij VVV-Venlo (0-1 zege) was het weer raak. De middenvelder van NAC Breda mocht niet eens klagen over de beslissing van scheidsrechter Siemen Mulder.

Bij [i]FOX Sports[/i] werd de oud-Ajacied geconfronteerd met de beelden. “Die bal stuitert omhoog en ik was in de lucht. Hij liep door en toen raakte ik hem ongelukkig”, luidde de reactie. “Het was niet mijn opzet om hem te schoppen. Volgens mij raak ik hem op zijn bovenlichaam en dan schrik je wel, maar ik kijk meer naar de bal. Het is gewoon ongelukkig en ik ben te laat, dus een gele kaart is op zijn plaats.”

Misschien verdiende De Kamps zelfs wel een rode kaart. “Misschien had ik vandaag wat mazzel, maar ik heb ook een boel pech gehad dit seizoen. Ik vind mijn gele kaarten niet allemaal terecht. Wel een hele hoop, dat vind ik zelf ook wel, maar een aantal niet”, vervolgde hij. Het is maar de vraag of dat in de toekomst beter zal gaan. “Het zit wel in mijn spel dat ik op het randje speel en soms ga je er overheen.”

De Kamps wil in ieder geval geen grote concessies doen. “In het voetbal krijg je altijd schoppen en voetbal is een contactsport. Mijn vader zegt dan altijd: ‘Dan moet je maar op dammen gaan, dan krijg je nergens last van’.” [b][url=//news/316637/Maaskant_foetert_op_oud-Ajacied:_Dit_slaat_nergens_op]Trainer Robert Maaskant veroordeelde zijn overtreding[/url][/b].

Heeft De Kamps een punt?

  • Ja, men mag best iets meer toestaan
  • Nee, hij gaat te ver
87+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie