‘Zware tegenvaller voor Ten Hag’

Foto: ‘Zware tegenvaller voor Ten Hag’

Manchester United begint binnenkort aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en doet dat waarschijnlijk nog zonder André Onana. De doelverdediger is voorlopig nog niet binnen, zo meldt Sport Italia.

Enthousiasme over Onana

De Engelse topclub heeft besloten om afscheid te nemen van David de Gea en op zoek te gaan naar een keeper voor de toekomst. Hoofdtrainer Erik ten Hag werkte in het verleden bij Ajax jarenlang samen met Onana en raadde daarom het bestuur van Manchester United aan om de Kameroener aan te trekken.

Eenvoudig gaat dat echter allerminst worden. Internazionale haalde Onana een jaar geleden nog transfervrij op, waarna de doelman binnen enkele maanden al een basisplaats kreeg. Het succes onder de lat legde Internazionale vervolgens geen windeieren, want met Onana in de basis haalde de club de finale van de Champions League.

Onderhandelingen Manchester United

Het lijkt er echter op dat de Italianen intussen serieus rekening houden met het vertrek van Onana. Achter de schermen spreekt het naar verluidt al met Anatoliy Turbin van Shakhtar Donetsk. Internazionale is echter niet van plan om de Afrikaan voor een appel en een ei uit Milaan te laten vertrekken.

Manchester United heeft te horen gekregen dat het minimaal 60 miljoen euro wil hebben. Pas bij 50 miljoen euro is Internazionale voornemens om met de Engelsen om de tafel te zitten. Het besloot het eerste bod van Manchester United, dat tussen de 45 en 50 miljoen euro lag, dan ook af te slaan.

Vertrekt Onana naar Manchester United?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
1923+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie