‘Zware PSV-domper, conflict lonkt’

Foto: ‘Zware PSV-domper, conflict lonkt’

PSV moet het lang stellen zonder Noa Lang. De aanvaller blijkt opnieuw een scheurtje te hebben opgelopen in de hamstring. Daardoor is het ineens alle hens aan denk in Eindhoven, dat zich aan het beraden is op een vervanger. Blokkeert het de transfer van Yorbe Vertessen of haalt het toch een speler van buitenaf, waarvoor Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech als kandidaat geldt.

Turbulente transferdagen voor PSV

Voor PSV breken nog een aantal turbulente dagen aan in de slotfase van de winterse transfermarkt. Dat alles heeft te maken met de blessure van Noa Lang meldt het Eindhovens Dagblad. “Hij heeft tot zijn eigen verdriet opnieuw een scheur in een hamstring opgelopen en kan PSV niet helpen tijdens de komende eredivisieduels en de aanstaande Champions League-ontmoeting met Borussia Dortmund. Het gaat echt een hele tijd duren, zonder dat PSV een termijn wil noemen. Een paar maanden afwezigheid is zeker mogelijk.”

Door de langdurige absentie van Lang moet PSV alsnog de transfermarkt op en wikt en weegt het zijn keuzes. Dat heeft er ook mee te maken dat Yorbe Vertessen al vertrokken is naar Union Berlin. De Belgische aanvaller is al medisch gekeurd en voor hem ligt een contract tot medio 2028 klaar. Het wachten is nog op het vrijgeven van PSV. Het Brabants medium meldt dat ‘PSV heeft hem wel naar Duitsland af laten reizen, maar werkt vooralsnog niet mee om de laatste handtekening te zetten onder het koopcontract van Union Berlin.’

Vertessen weigert terugkeer PSV

De blessure van Lang is een enorme tegenvaller voor PSV, dat Vertessen het liefste zo snel mogelijk ziet terugkomen. Daar ziet de vleugelaanvaller echter zelf niets in en dus kan er een conflict ontstaan schrijft het ED. “Als PSV geen vervanger voor Vertessen vindt en hem daadwerkelijk opeist, is er enorme boosheid in het kamp van de Belg. Hij wil simpelweg niet meer terug en in Berlijn blijven, waar Vertessen zondag onder de indruk is geraakt van Union Berlin. Mentaal is hij een gebroken man, als PSV de transfer blokkeert. Het gaat hem niet om het geld. Het gaat hem om perspectief, om het nieuwe avontuur.”

Moet PSV voet bij stuk houden en Vertessen terughalen?

  • Ja
  • Nee
667+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie