Zlatan-rentree lonkt voor ‘dolend’ AC Milan

Foto: Zlatan-rentree lonkt voor ‘dolend’ AC Milan

Zlatan Ibrahimovic is dichtbij een rentree bij AC Milan. De Zweedse aanvaller werkte dinsdag voor het eerst weer een hele groepstraining af. Na acht maanden blessureleed lijkt Zlatan dan ook klaar te zijn voor rentree bij de Rossoneri.

Volgens de Italiaanse media is het niet alleen goed nieuws voor Zlatan, maar heeft vooral het dolende Milan belang bij de rentree van de aanvaller. “Na een lange duistere periode is er weer licht aan het einde van de tunnel bij AC Milan”, schrijft Corriere dello Sport. De Italiaanse krant ziet eindelijk weer eens positief nieuws voor Milan, dat momenteel in een sportieve crisis verkeert. In de laatste zeven wedstrijden werd er geen enkele overwinning geboekt.

Leider van AC Milan

“Een zonnestraaltje in de Milanese storm”, beschrijft La Gazzetta dello Sport de terugkeer van de Zweedse spits. “Hij deed de hele training mee en mag als hersteld worden beschouwd. Zijn terugkeer heeft een belangrijk psychologisch effect op de ploeg.” De krant ziet de terugkeer van Zlatan als een reddingsboei waaraan Milan zich kan vastklampen. “Milan heeft zijn leider terug en hij is nog nooit zo gemist als nu.”

Ook Tuttosport is van mening dat Zlatan voor de ommekeer kan zorgen. “De trainer moet Zlatan het middelpunt van het team maken. Hij kan als geen ander een ploeg van bange talenten transformeren in een oorlogsmachine. De spelers kijken tegen hem op in de kleedkamer.”

Denk jij dat AC Milan nog in de top-3 van Italië eindigt?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
48+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie