ZIYECH NOOIT naar Ajax, LEEUWINNEN warmen op | Twee Viertje met Aad #45

Foto: ZIYECH NOOIT naar Ajax, LEEUWINNEN warmen op | Twee Viertje met Aad #45

Hakim Ziyech gaat nooit meer spelen voor Ajax. Althans als het aan oud-trainer van de Amsterdammers, Aad de Mos, ligt. De SoccerNews-analist heeft een principe en wijkt daar (in principe) nooit van af. Hoe Eimert Pruis het ook probeert. De SoccerNews-presentator schrikt ook van de keiharde mening van De Mos over de Oranje Leeuwinnen. “Ik kijk niet graag naar dit matige voetbal”, zijn de kraakhelder woorden van de meestervoorspeller in aflevering 45 van de SoccerNews.nl-podcast Twee Viertje met Aad.

Twee Viertje met Aad aflevering 45: Oranje Leeuwinnen verwarmen nog niet, Ziyech naar Ajax en Feyenoord, PSV, Sneijder en Mbappé

De Mos wordt niet warm van Oranje Leeuwinnen

Nee, De Mos wordt niet warm (en ook niet koud) van het spel van de Oranje Leeuwinnen. Eigenlijk van het gehele vrouwenvoetbal. Hij kan het niet laten om de vergelijking met het mannenvoetbal te makken. “Dat moet je loslaten, maar dat lukt mij niet.” Toch blijft hij de Leeuwinnen (samen met zijn kleindochter) op de voet volgen. Weet de meestervoorspeller iets wat wij nog niet weten?

In de Stalen Snor houdt De Mos keihard vast aan zijn principe dat hij nooit spelers terughaalt. Zelfs Lionel Messi zou hij bij FC Barcelona nooit terughalen, dus gaat er een streep door de mogelijke terugkeer van Ziyech bij Ajax. Al-Hilal kan ook een streep zetten door de naam van Kylian Mbappé. De Franse aanvaller wil naar Real Madrid en De Mos heeft daar nog wel een geruchtje over opgevangen. Ook heeft hij zelf een belletje gehad van die club waar hij ooit trainer was: Al-Hilal. Verder gaat de SoccerNews-analist dieper in op de malaise bij Ajax in Transfertijd. In diezelfde rubriek heeft hij veelbelovende woorden over voor Calvin Stengs en weet hij alles over de volgende aankoop van Feyenoord. In Vraag voor Aad geeft De Mos antwoord op een kijkersvraag. Daarbij vertelt De Mos gelijk vanaf De Herdgang wie nog de PSV-targets zijn.

Wil je overal van op de hoogte blijven en ook nog meelachen met de bulderende lach van De Mos? Kijk dan naar aflevering 45 van Twee Viertje met Aad!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Word jij wel warm van de Oranje Leeuwinnen?

  • Jazeker wel!
  • Meeeeh!
  • Ik word er echt niet koud of warm van!
335+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie