Wijnaldum kan PSG niet helpen tegen Rennes

Georginio Wijnaldum en Paris Saint-Germain hebben een pijnlijke nederlaag voor hun kiezen gekregen in Ligue 1. De Parijzenaren verloren op bezoek bij Stade Rennes met 2-0.

Paris Saint-Germain begon de wedstrijd natuurlijk als de grote favoriet. De koploper kreeg de deksel echter aardig op de neus in Rennes. In de eerste helft beet het zich stuk op de defensie van de thuisploeg, dat in de slotminuut van de eerste helft door een goal van Gaetan Laborde. Voormalig Ajax-target Kamaldeen Sulemana bereidde die treffer voor.

In de tweede helft schoot Rennes uit de startblokken. Binnen één minuut wist Laborde Flavien Tait te bereiken. De centrale middenvelder verdubbelde de score voor Rennes. Paris Saint-Germain zette daarna aan en leek door een doelpunt van Kylian Mbappé terug te komen in de wedstrijd. Het doelpunt van de Franse superspits werd afgekeurd wegens buitenspel. Daarna was Lionel Messi via een vrije trap nog dicht bij de aansluitingstreffer, maar zijn poging vloog net over de kruising.

Voor Wijnaldum persoonlijk was het ook een wedstrijd om snel te vergeten: de Nederlandse middenvelder werd in de 75e minuut in het veld gebracht voor Marco Verratti, maar kon dus niets aan de einduitslag doen.

Scoreverloop 45. Laborde (1-0), 46. Tait (2-0).