Weduwe Chris Gyan richt zich tot Feyenoord-fans

Foto: Weduwe Chris Gyan richt zich tot Feyenoord-fans

Eind december 2021 kwam het tragische nieuws naar buiten dat Christian Gyan was komen te overlijden. De oud-speler van Feyenoord is door ziekte slechts 45 jaar oud geworden. Op 21 januari namen Rotterdamse fans op grootse wijze afscheid, nadat er eerder al in totaal 150.000 euro voor de nabestaanden was opgehaald met een doneeractie.

De weduwe van Gyan, Anita Atta, schrijft nu: “Lief Legioen, met veel dankbaarheid schrijf ik jullie om jullie te bedanken vanuit de grond van mijn hart, ook namens mijn man en kinderen. Wat jullie hebben gedaan heeft mij enorm verwonderd. Bedankt dat jullie zo van mijn man hielden.”

“Het liedje ‘Christian Gyan, Christian Gyan, Christian Gyan olé olé’ is zo’n leuke. Mijn kinderen en ik zongen het altijd en hoewel hij niet veel meer praatte, weet ik zeker dat hij het liedje mee zijn graf in heeft genomen, omdat het liedje hem altijd opvrolijkte.”

Icoon en publiekslieveling

Gyan speelde van 1997 tot 2007 in De Kuip. “Het was ontroerend om te zien dat jullie zo om mijn man gaven. Dit is dan ook de reden dat hij een graf heeft op de Feyenoordbegraafplaats, want ‘eens een Feyenoord, altijd een Feyenoorder’. Nogmaals: Bedankt Feyenoord en iedereen die heeft geholpen en ervoor heeft gezorgd dat mijn man een passend afscheid heeft gekregen. We zijn enorm dankbaar. Dat God het team en jullie allemaal mag zegenen”, aldus Anita Atte Gyan tot slot.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie