Voorbeschouwing: Weet Feyenoord door de defensie van FC Twente te breken?

Foto: Voorbeschouwing: Weet Feyenoord door de defensie van FC Twente te breken?

Feyenoord heeft pas net de Klassieker en een midweeks duel erop zitten, maar de volgende belangrijke wedstrijd staat alweer op het programma. FC Twente, de nummer vier, is namelijk de volgende tegenstander van de Rotterdammers. Als Twente wint dan naderen De Tukkers tot drie punten van Feyenoord. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd FC Twente – Feyenoord.

FC Twente: teaminfo en vorm

FC Twente draait dit seizoen mee in de top van de Eredivisie. De ploeg van Ron Jans verloor voor het laatst op 9 oktober, tegen de aankomende tegenstander Feyenoord. Van de negen wedstrijden die de club sindsdien heeft gespeeld werd er niet één verloren. Afgelopen speelronde nam Twente het op tegen Vitesse. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2. Dit was het vijfde gelijkspel van het seizoen voor de club.

Het geheim van Twente in het huidige seizoen is de defensieve zekerheid. FC Twente heeft de minst gepasseerde verdediging van Nederland. Er worden daarentegen ook minder doelpunten gemaakt dan door de topclubs uit Nederland. Zo heeft Twente ‘slechts’ dertig treffers gemaakt dit seizoen terwijl Ajax, Feyenoord en PSV alle drie al boven de veertig treffers zitten.

Ricky van Wolfswinkel scoort

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Feyenoord: teaminfo en vorm

Door nieuwe misstappen van PSV en Ajax lijkt het kampioenschap steeds realistischer te worden voor Feyenoord. We zijn pas op de helft van het seizoen en de voorsprong bestaat uit slechts twee punten (op AZ, de voorsprong op Ajax en PSV is zes punten) maar het is zeker dat Feyenoord meedoet om de prijzen dit seizoen. In de laatste vijf speelrondes wist alleen AZ beter te presteren dan Feyenoord. De Alkmaarse ploeg is dan ook de meest naaste achtervolger en zou bij een nederlaag van Feyenoord de koppositie over kunnen nemen.

Arne Slot komt in een belangrijke periode met Feyenoord. In de komende vier competitiewedstrijden neemt de Rotterdamse ploeg het namelijk op tegen Twente, AZ én PSV. Dit zijn stuk voor stuk directe concurrenten voor in de titelstrijd. Weet Feyenoord deze wedstrijden allemaal te winnen, dan zal de ploeg er uitstekend voorstaan in de Eredivisie.

De enige speler die Slot moet missen tegen Twente is Gernot Trauner. De Oostenrijkse verdediger is erg belangrijk voor de defensie van Feyenoord, maar tot op het heden lukt het ook nog zonder hem. Neraysho Kasanwirjo kwam afgelopen week over van Groningen om Slot extra opties te geven centraal achterin.

Feyenoord wint en beide teams scoren

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wedtip FC Twente – Feyenoord

Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd tussen deze twee teams in een 2-0 overwinning voor Feyenoord. Ook nu zijn de Rotterdammers licht favoriet voor deze wedstrijd. Feyenoord is de ploeg in vorm in de Eredivisie. Als er momenteel een team de gesloten verdediging van Twente kan doorbreken is het Feyenoord. Tip: wedden op ‘Feyenoord wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 2.55 bij bet365.

Feyenoord wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie