Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Go Ahead: Ueda-knoop doorgehakt

Foto: Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Go Ahead: Ueda-knoop doorgehakt

Ondanks het feit dat Ayase Ueda broodnodig ritme op moet doen richting het uitduel met Atlético Madrid in de Champions League, waarvoor Santiago Giménez geschorst is, staat de Japanner zaterdagavond niet in de basis tegen Go Ahead Eagles.

Slot lijkt niets te wijzigen aan zijn startformatie

Volgens het Algemeen Dagblad staat Giménez ‘gewoon’ in de startelf. Trainer Arne Slot lijkt überhaupt niets te veranderen aan de basisformatie die in de afgelopen week afrekende met aartsrivaal Ajax (0-4). Dat die Klassieker in twee delen gespeeld moest worden, blokkeerde de wens van trainer Arne Slot om een oefenduel te spelen. Op die manier had Ueda meer minuten kunnen maken.

Ivanusec en Ueda

“Dat die wedstrijd niet is doorgegaan is geen reden om te zeggen dat hij woensdag niet mee mag doen, maar ik denk dat iedereen kan begrijpen waarom we die oefenwedstrijd hadden gepland”, zei Slot over Ueda. “We wilden hem heel graag die speelminuten geven, omdat ik denk dat hij dan fitter aan de start had gestaan. Een goal maken hoeven we hem niet te leren, maar qua fitheid had het beter gekund. En dat geldt niet alleen voor Ueda, maar ook voor andere spelers.”

Verder op de persconferentie ging Slot ook nog in op de blessure van Luka Ivanusec: “Uiteraard gaat zijn herstel steeds een beetje beter, maar het is nog niet goed genoeg om hem morgen te verwachten. Ik verwacht hem ook niet tegen Madrid op woensdag.”

Vermoedelijke opstellingen Feyenoord en Go Ahead Eagles:

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Giménez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Amofa, Nauber, Kuipers; Rommens, Linthorst; Adekanye, Edvardsen; Willumsson, Sow.

Wat gaat het worden?

  • Winst Feyenoord
  • Gelijkspel
  • Winst Go Ahead Eagles
191+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie