‘Vardy krijgt lucratief aanbod uit Saoedi-Arabië’

Foto: ‘Vardy krijgt lucratief aanbod uit Saoedi-Arabië’

De toekomst van Jamie Vardy is nog altijd onzeker. Waar de aanvaller mogelijk naar een andere club vertrekt, is hij in ieder geval niet voornemens om in Saoedi-Arabië te gaan voetballen.

Voorstel uit Saoedi-Arabië

Sky Sports meldt namelijk dat de centrumspits een lucratief voorstel heeft gehad van Khaleej FC. Hoewel het medium niet weet hoe hoog het salaris was dat de club hem aanbood, stelt het dat het zonder twijfel een stuk meer was dan hij momenteel bij Leicester City verdient. Vardy besloot het voorstel echter naast zich neer te leggen.

Toekomst van Vardy

De 36-jarige aanvaller heeft een geweldige loopbaan achter de rug, waarbij het absolute hoogtepunt in het seizoen 2015-2016 plaatsvond toen zijn huidige werkgever het Engelse landskampioenschap won. Afgelopen voetbaljaar kon hij niet voorkomen dat Leicester City naar de Championship degradeerde.

Zijn nieuwe hoofdtrainer Enzo Maresca hoopt dat Vardy de club trouw wil blijven, maar vooralsnog gaf hij nog geen duidelijkheid over zijn toekomst. Naar verluidt ziet Vardy het niet zitten om op het tweede niveau van Engeland te spelen, waardoor het niet ondenkbaar is dat hij deze zomer een transfer gaat maken.

Daarmee zou alsnog een einde komen aan de periode van Vardy bij Leicester City, die in 2012 begon. Destijds nam de club hem over van Fleetwood Town. Vardy speelde sinds die tijd meer dan 400 duels voor de Engelse club en maakte daarin 170 doelpunten. Zijn huidige contract loopt nog een seizoen door.

Wint Leicester City de Championship?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Maakt Vardy een begrijpelijke keuze?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie