‘Van Nistelrooij zet PSV onder hoogspanning’

Foto: ‘Van Nistelrooij zet PSV onder hoogspanning’

Ruud van Nistelrooij heeft vrijdag met zijn uitspraken voor de nodige onrust gezorgd binnen PSV meldt het Eindhovens Dagblad. De oefenmeester sprak onder meer uit dat de huidige prestaties van de Eindhovenaren het maximaal haalbare zijn en verwees onder meer daarvoor naar de verkopen van Cody Gakpo (aan Liverpool) en Noni Madueke (aan Chelsea).

Van Nistelrooij deelt sneer uit

“Het is gewoon een heel onrustig jaar waarin ontzettend veel is gebeurd. Daar moeten we realistisch in zijn, maar we gaan gewoon door. Als dit het jaar is dat het moest gebeuren, dan verkoop je niet je twee beste spelers in de winter…”, deelde Van Nistelrooij vrijdag een gevoelige sneer uit naar de clubleiding van PSV.

Volgens het Eindhovens Dagblad zijn de uitspraken van Van Nistelrooij niet bij iedereen binnen PSV goed gevallen. “Binnen PSV is er aan de ene kant begrip voor het standpunt van Van Nistelrooij, maar ook stevige ergernis over zijn verklaringen voor het huidige seizoen. Waarom nu? Het late tijdstip waarop hij zijn verklaringen deelt, speelt een rol bij het gemoed aan de Frederiklaan.”

Kritiek op PSV en Van Nistelrooij

Het Brabants medium vindt het te makkelijk om de schuld voor de magere prestaties neer te leggen bij de verkopen van Gakpo en Madueke. Laatstgenoemde is dit seizoen veel geblesseerd geweest en heeft minder impact gehad dan Gakpo. Bovendien werd PSV ook uitgeschakeld door Rangers FC met Gakpo binnen de gelederen. “Vooral bijzonder is het moment waarop Van Nistelrooij nu tot zijn conclusie komt. Deze week verschenen enkele kritische analyses over PSV en het leek alsof hij daarop wilde reageren. Door voor het eerst zo nadrukkelijk te wijzen naar zijn collega’s fronsten intern echter de nodige wenkbrauwen”, concludeert het ED.

Moet PSV na dit seizoen nog wel verder gaan met Van Nistelrooij?

  • Ja
  • Nee
212+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie