Van Hanegem velt zijn oordeel over Feyenoord-target Zerrouki

Foto: Van Hanegem velt zijn oordeel over Feyenoord-target Zerrouki

Feyenoord doet er momenteel alles aan om Ramiz Zerrouki weg te halen bij FC Twente, naar verluidt ligt er een bod van zes miljoen euro op tafel. Wat vindt clubicoon Willem van Hanegem eigenlijk van de middenvelder?

De Kromme vindt in ieder geval dat de vraagprijs van 7,5 miljoen euro veel te gortig is, zo zegt hij bij het Algemeen Dagblad. “We hebben het over Zerrouki, niet over Messi of Maradona toch?” De blessure van Quinten Timber vindt Van Hanegem geen vrijbrief om een grote aankoop te doen in januari. “Ga nou niet zeggen dat hij het afgelopen half jaar zo belangrijk voor Feyenoord is geweest! Die jongen (Zerrouki, red.) wil graag naar Feyenoord, dus dat zal deze zomer ook nog wel zo zijn. Als er dan misschien wel twee miljoen van de prijs af kan, is het beter om het eerst te rooien met de spelers die er al zijn.”

Ronaldo

Van Hanegem stelt dat er niet alleen inzake Zerrouki, maar in de hele voetballerij an sich te veel met geld wordt gesmeten. Hij wijst daarbij ook naar Cristiano Ronaldo, die 200 miljoen euro per jaar gaat verdienen bij Al-Nassr in Saudi-Arabië. “Had hij het nou voor een paar duizend euro per jaar gedaan, dan had ik dat mooi gevonden.”

 “Dan zou hij de mensen daar echt helpen. Nu helpt hij ze vooral van het geld af. Ronaldo heeft al alles wat zijn hartje begeert. En dan dit… Die gasten mogen van mij zoveel verdienen als ze willen, maar laat ze zeker in deze tijd ook eens om zich heen kijken. Ik kocht deze week in een winkel wat citroenen en toen hoorde ik voor me twee oude vrouwen klagen over hoe duur alles was. Triest toch? Die oude mensen verdienen onze zorg. Ze hebben dit land opgebouwd, maar niemand heeft het daar nog over. Het is alleen maar ik, ik en nog eens ik”, aldus Van Hanegem tot slot.

Wint Feyenoord in Utrecht?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is Zerrouki 7,5 miljoen waard?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
289+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie