Van Hanegem laakt ‘vreselijk’ PSV en keuzes Van Nistelrooy

Foto: Van Hanegem laakt ‘vreselijk’ PSV en keuzes Van Nistelrooy

Willem van Hanegem is naast Ajax ook absoluut niet te spreken over de prestaties van PSV. De Eindhovenaren gaven zondag diep in blessuretijd een zeker lijkende overwinning weg tegen Fortuna Sittard en verspeelden daarmee opnieuw kostbare punten.

Van Hanegem stelt in zijn column in het Algemeen Dagblad dat het net als in Amsterdam ook in Eindhoven crisis is. “PSV in Sittard, dat was toch echt vreselijk? PSV laat in niets zien wat ze willen. En als je tegen tien man ook nog eens een voorsprong verspeelt tegen Fortuna, dan heb je ook mentale problemen.”

Keuzes Van Nistelrooy gekraakt

De Kromme zet ook zijn vraagtekens bij de keuzes van PSV-trainer Ruud van Nistelrooy. “Ze zien daar liever de Mexicaan Guti. Terwijl er toch totaal geen voetbal in PSV zit. Joey Veerman gaat soms als een verwende kleuter naar de kant bij een wissel, maar hij brengt wel creativiteit. Ook Xavi Simons zag ik deze keer maar rennen en rennen met de bal.”

Volgens Van Hanegem is er dan ook totaal geen lijn te ontdekken in het spel van PSV. “Bij PSV doen ze maar wat, constateer ik te vaak. In dat opzicht zijn FC Twente, AZ en Feyenoord echt een stuk verder. Dat moet ze bij PSV en Ajax te denken geven.”

Zowel Ajax als PSV hebben een achterstand van vijf punten op koploper Feyenoord. Komend weekend neemt PSV het in eigen huis op tegen Vitesse, terwijl Ajax in De Kuip moet aantreden tegen Feyenoord.

Philips Stadion

Eredivisie

21 januari 2023

20:00

PSV Eindhoven
Vitesse
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 januari 2023 19:58.

Denk jij dat PSV nog kampioen wordt?

  • Ja, dat zie ik nog gebeuren
  • Nee, dat gaat ze dit seizoen niet meer lukken
330+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie