‘Van Bommel hint naar komst Blind’

Foto: ‘Van Bommel hint naar komst Blind’

Mark van Bommel moet twee dagen na het WK alweer in actie komen met zijn ploeg Royal Antwerp FC. The Great Old speelt in de Croky Cup tegen Standard Luik. Op de persconferentie voorafgaand aan het bekerduel liet Van Bommel zich onder meer uit over zijn voormalig ploeggenoot Lionel Messi en ging hij ook in op de mogelijke komst van Daley Blind.

Van Bommel vertelde op de persconferentie, geciteerd door De Telegraaf, dat hij direct al het enorme talent van Messi zag. “Ik heb zijn eerste momenten meegemaakt. Je kon toen al zien dat hij een uitzonderlijk talent was. Hij was extreem goed. Ik heb geen contact meer met Lionel – we zijn beiden al een paar keer van gsm-nummer veranderd. Ik heb er in elk geval van genoten. Het was een prachtige finale.”

Blind naar Antwerp

De oefenmeester staat nu met Antwerp in de achtste finale van het Belgische bekertoernooi en rekent erop dat dit nog niet de laatste ronde is. “We willen nu graag doorgaan, met attractief voetbal. Ik vind alvast dat we tijdens de break goed hebben kunnen werken. Maar uiteindelijk draait het altijd om winnen.”

Van Bommel werd ook gevraagd naar de mogelijke komst van Ajax-verdediger Blind, die in verband wordt gebracht met een transfervrije overstap naar Antwerp. “Ik zou het niet erg vinden als hij komt. Marc Overmars en ik staan constant in overleg. Iedereen kijkt rond op de markt. Ik verwacht wel dat we iets gaan doen.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 7 februari 2023 21:37.

Moet Blind naar Antwerp gaan?

  • Ja, dat zou een goede keuze zijn
  • Nee, hij kan beter voor een andere club kiezen
454+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie