Unnerstall wijst op verschil bij FC Twente en PSV

Foto: Unnerstall wijst op verschil bij FC Twente en PSV

Lars Unnerstall is dit seizoen één van de dragende krachten bij FC Twente. De Duitse doelman, die bij de tegenstander van zondag tweede doelman was, legt in het Algemeen Dagblad uit waarom hij nu een betere doelman is dan in zijn PSV-tijd.

Unnerstall kreeg geen kans bij het eerste elftal van PSV. De Duitse doelman koos eieren voor zijn geld met een overgang naar FC Twente. Dat pakte voor de Duitse doelman als de Tukkers goed uit. Wrange gevoelens tegenover PSV heeft de doelman echter niet. “PSV is een warme club met fijne mensen”, zei de keeper in gesprek met Algemeen Dagblad.

De doelman is sinds zijn entree bij FC Twente de eerste keuze onder de lat. Daardoor heeft hij zich op verschillende vlakken kunnen ontwikkelen. “Dat zit ’m in drie dingen: ervaring, vertrouwen en ritme.”

Unnerstall geeft tekst en uitleg bij dat standpunt: “Geloof me: vijf keer een wedstrijd spelen is vele malen effectiever dan honderd keer trainen. Alleen als je speelt, ontwikkel je je. Alleen dan kan eruit komen wat je in je hebt. En dat gebeurt bij FC Twente.”

Unnerstall over FC Twente en PSV

De doelman wordt inmiddels tot de beste keepers van de Eredivisie gerekend. Twente zal ongetwijfeld aanstaande zondag, wanneer PSV tegen FC Twente speelt, opnieuw onder vuur genomen worden.

Unnerstall lijkt alleen maar beter te worden van die druk. Voor de Duitser geldt zondag één ding. “Natuurlijk wil ik winnen van PSV. De beste versie van mezelf zijn, dát wil ik als keeper. Elke dag, elke wedstrijd weer, alles eruit halen wat erin zit.”

Heeft PSV Unnerstall te vroeg afgeschreven?

  • Ja
  • Nee
264+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie