‘United of PSG voor Ousmane Dembélé’

Foto: ‘United of PSG voor Ousmane Dembélé’

Ousmane Dembélé gaat vandaag hoogstwaarschijnlijk nog wel een transfer maken, omdat zijn werkgever FC Barcelona hem koste wat kost kwijt wil. De toekomst van de Fransman lijkt in het Parc des Princes óf op Old Trafford te liggen.

Paris Saint-Germain nam gisteren contact op met Barça om een transfer bespreekbaar te maken, maar ‘transfergoeroe’ Fabrizio Romano repte gisteren van een ‘gecompliceerde situatie’. Misschien gaat Manchester United wel met de buitenspeler aan de haal.

The Red Devils kunnen wel een extra vleugelspits gebruiken nadat Mason Greenwood gisteren hevig in opspraak kwam vanwege het mishandelen en zelfs verkrachten van zijn vriendin Harriet Robson. De jonge Engelsman hoeven we voorlopig niet op het veld te verwachten bij United, niet op de training op Carrington (het trainingscomplex van de Premier League-topclub) en al helemaal niet bij wedstrijden. Zijn club heeft hem (volledig terecht natuurlijk) op non-actief gezet.

43 miljoen per jaar

Dembélé zou uitkomst kunnen bieden en volgens Foot Mercato hebben de Engelsen zo’n twintig miljoen euro over voor de Barcelona-contractrebel. De verbintenis van de Fransman in het Camp Nou loopt in de aankomende zomer af en de Catalanen wilden wel met hem verlengen, maar Dembélé zorgde voor een onwerkbare situatie door een salaris van 43 miljoen euro bruto per jaar te eisen. Dat maakt het dat Barça hem vandáág nog wil lozen, want anders loopt hij over een half jaartje gratis en voor niets de deur uit.

Hij heeft dus een aantal prominente opties, maar zoals Romano al zei: de situatie is ‘gecompliceerd’.

Verdien 3.40 keer je inleg als United met meer dan twee goals verschil van Middlesbrough wint!

Gaat hij een transfer maken?

  • Ja
  • Nee
68+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie