Twitter-fenomeen ‘Hamstelaar’: “Mensen denken dat ik Hamstra ben”

Foto: Twitter-fenomeen ‘Hamstelaar’: “Mensen denken dat ik Hamstra ben”

In navolging van FeyenoordTransfermarkt (Rutger Vinke) is het volgende fenomeen op Twitter ‘Hamstelaar’, een combinaam van Ajax-directeuren Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. Maar wie is nou eigenlijk de beheerder van het account?

Hij wil echter nog altijd anoniem blijven, zo vertelt ‘Hamstelaar’ aan de NOS. “Veel mensen denken echt dat ik Gerry Hamstra ben. Je hoort de gekste theorieën en ik vind dat alleen maar leuk. Ik snap het ook, want het is een soort mythe geworden. Mensen denken dat mijn info wel uit de club moet komen, maar denk je nu echt dat Gerry Hamstra mij belt?”

Twitter-fenomeen

Zelf is hij werkzaam als sales manager, dankzij een vriend die zaakwaarnemer werd heeft Hamstelaar de nodige lijntjes richting de voetbalwereld openliggen. “Voor ik het wist, bouwde ik een heel klantenbestand op met zaakwaarnemers en mensen binnen en rond Ajax. Ik merkte dat ze het af en toe leuk vonden om me info te geven, omdat ik anoniem ben. Na een tijdje besloot ik om dingen die ik wist te gaan publiceren.”

“Ik had gebracht dat er een gesprek was tussen Ajax en Hakim Ziyech in Amsterdam. Kreeg ik daarna bericht van mensen rondom Ziyech. Het gesprek was net vijf minuten klaar en het stond al online. Ze applaudisseerden bijna. Ziyech zelf dacht ook: hoe dan?! Dat is wel kicken.”

TIP: Scoort Lucas Ocampos tegen Cambuur? Win 1,80 keer je inleg via Unibet!

Volg jij Hamstelaar?

  • Ja
  • Nee
50+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie