TRANSFERUURTJE 2/2: Kongolo, Malen, Kishna, Reus, Di Maria, Van Persie, Ronaldo

Soccernews

De transfermarkt is inmiddels geopend en er zijn veel transfernieuwtjes met het oog op komende zomer. SoccerNews.nl verzamelt dagelijks belangrijke geruchten en deze worden gebundeld en in een duidelijk overzicht weergegeven.

[b]Nederland:[/b]
[url=//news/322999/Tip_voor_Newcastle_United:_beroof_Feyenoord_van_centrale_verdediger#ixzz3gvdbbxxa]Bij de Eredivisie-topclub [b]Feyenoord[/b] zitten ze al heel erg dun in de spoeling als het gaat om het centrum van de verdediging, en dan zijn er ook nog eens ‘boze tongen’ die de Premier League-club [b]Newcastle United[/b] op het talent van [b]Terrence Kongolo[/b] attenderen.[/url] De Engelse website [i]90 Min[/i] stelt dat de Rotterdamse stopper een hele goede aanwinst zou zijn voor de equipe van oud-FC Twente-trainer [b]Steve McClaren[/b]. De Noord-Engelse club is naar verluidt nog op zoek naar drie versterkingen, en één daarvan moet sowieso een verdediger zijn. Het hierboven genoemde medium weet dat Newcastle hoogstwaarschijnlijk al Chancel Mbemba gaat aantrekken van het Belgische Anderlecht, maar daarnaast wordt er geopperd dat McClaren eens moet komen buurten in Rotterdam-Zuid.

[url=//news/322985/Raiola_flikt_het_Ajax_opnieuw_en_brengt_toptalent_naar_Engeland#ixzz3gvdBifWl][b]Mino Raiola[/b] was al niet erg geliefd bij de directie van [b]Ajax[/b] en doet er alles aan om die relatie nog moeizamer te maken.[/url] De flamboyante zaakwaarnemer heeft [b]Donyell Malen[/b] namelijk naar het buitenland gebracht. Volgens [i]Arsenal Youth[/i] heeft [b]Arsenal[/b] een akkoord bereikt met Malen over een contract voor drie seizoenen. De 16-jarige spits geldt als een enorm talent en wordt in Amsterdam veelvuldig vergeleken met Patrick Kluivert. Ajax deed de tiener daarom een aanbieding, maar die heeft de jongeling na een gesprek met Raiola naast zich neergelegd.

[img]//uploads/mino-raiola(archief)(23-01-2015).jpg[/img]

[url=//news/322983/Eindelijk_witte_rook:_Ajax_rondt_onderhandelingen_over_transfer_af#ixzz3gveDnfa3][b]Ajax[/b] staat intussen op het punt om afscheid te nemen van [b]Ricardo Kishna[/b].[/url] De club uit Amsterdam heeft zaterdagochtend een akkoord bereikt met [b]SS Lazio[/b] over de transfer van de aanvaller, meldt [i]De Telegraaf[/i]. Kishna is al ruim anderhalve week in afwachting van een akkoord tussen de clubs en speelde in die tijd niet meer mee in oefenwedstrijden. De aanvaller zelf is al rond met Lazio over een contract voor vier jaar met een jaarsalaris van 1,2 miljoen euro. Nu ook de clubs eruit zijn kan alleen een medische keuring nog roet in het eten gooien.

[b]Buitenland:[/b]
[url=//news/323002/Arsenal_meldt_zich_in_Dortmund_voor_sterspeler,_slecht_nieuws_voor_Ajax?#ixzz3gvemSwPx][b]Arsène Wenger[/b], de coach van [b]Arsenal[/b], heeft het bestuur van zijn Londense werkgever naar verluidt een duidelijke missie meegegeven: [b]Marco Reus[/b] van [b]Borussia Dortmund[/b] moet koste wat kost aangetrokken worden.[/url] Volgens de laatste geluiden wil de Premier League-topclub heel erg diep in de buidel tasten voor de Duitse ster. [i]Metro[/i] weet namelijk te melden dat Wenger en Arsenal maar liefst 67,5 miljoen euro overhebben voor Reus. Het eerdergenoemde medium stelt dat Liverpool ook nog steeds goede papieren heeft om de Duitse aanvaller aan te trekken, maar de Noord-Engelse club vindt in Arsenal wel een gevaarlijke concurrent.

[img]//uploads/marco-reus(borussia-dortmund)(07-09-2014).jpg[/img]

[url=//news/322997/PSV-held_krijgt_oude_rugnummer_Cristiano_Ronaldo,_Di_Maria_op_weg_naar_Parijs?#ixzz3gvfBdRQx][b]Memphis Depay[/b] mag zich nu natuurlijk al een tijdje officieel speler van het grote [b]Manchester United[/b] noemen.[/url] En vooralsnog speelt de publiekslieveling van het Eindhovense publiek van [b]PSV[/b] met rugnummer 9 achter op zijn shirt. De Britse media denken echter dat daar snel verandering in kan komen. De Britse krant de [i]Daily Star[/i] meldt namelijk op zijn website dat Depay inmiddels gepolst is of hij het shirt met rugnummer 7 wil dragen. En dat brengt wat druk met zich mee. Immers, dat nummer heeft behoorlijk wat historie bij de Red Devils, zo speelde David Beckham eerder met nummer 7 en ook Cristiano Ronaldo droeg dat shirt. Op dit moment is [b]Angel Di Maria[/b] eigenaar van het rugnummer, maar hij zou voor 65 miljoen de overstap maken naar PSG.

[url=//news/322987/Van_Persie:_Ik_kon_daar_48_miljoen_euro_krijgen#ixzz3gvfpCTET]Geld heeft niet de doorslag gegeven voor [b]Robin van Persie[/b] in zijn keuze voor [b]Fenerbahçe[/b].[/url] Dat stelt de aanvaller in de Turkse media. Van Persie keerde onlangs [b]Manchester United[/b] de rug toe en ondertekende een contract bij Fener. Een vorstelijke aanbieding uit China legde hij naast zich neer. “De Chinese topclub [b]Shanghai Shenhua[/b] bood me een geweldig contract aan. Ik kon een vierjarig contract ondertekenen met een salaris van twaalf miljoen euro per jaar. Ik kon daar dus in totaal 48 miljoen euro verdienen. Mijn beslissing had niets met geld te maken.”

[url=//news/322989/Ronaldo_is_gelukkig_bij_Real_Madrid,_er_zijn_geen_problemen#ixzz3gvgQ92Do]Een woede-uitbarsting van [b]Cristiano Ronaldo[/b] tijdens de training eerder deze week wakkerde de geruchten over een aanstaand vertrek bij [b]Real Madrid[/b] aan.[/url] [b]Rafael Benítez[/b] heeft die verhalen echter naar het rijk der fabelen verwezen. Volgens de oefenmeester is Ronaldo gelukkig bij zijn huidige werkgever. Toen Benítez tijdens de training een treffer van Ronaldo afkeurde, uitte de Portugese ster zijn onvrede. Voor diverse media reden om vraagtekens te zetten bij het huwelijk tussen Real Madrid en Ronaldo. “Maar vandaag kon je zien dat hij gewoon gelukkig is”, aldus Benítez.

Vind jij Kongolo in potentie de beste centrale verdediger van Nederland?

  • Ja
  • Nee
1606+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:50
0+
Bekernederlaag dreunt na bij NEC, maar is geen excuus: ‘Klote’
18:35
10+
Degradant Vitesse schiet zich knap terug naar ‘boven de nul’
18:18
151+
Dumfries veroorzaakt rel in Italië met merkwaardig spandoek
18:00
2+
Flater Bizot bij Stade Brest, dure rode kaart Beukema
17:53
34+
“Nog wel geprobeerd om hem bij Ajax binnen te krijgen”
17:39
159+
Analisten BeIN Sports nemen pijnlijk woord in de mond over Arne Slot
17:23
146+
Brands geeft indicatie voor welk bedrag Bakayoko weg mag
17:09
297+
Delegatie Ajax voor andere speler dan Sandler op tribune bij NEC – AZ?
16:59
18+
Arsenal slaat grote slag in North London Derby
16:31
51+
Pavlidis baalt: “Ik was niet boos…”
16:28
19+
RKC verspeelt broodnodige zege op Utrecht
16:22
28+
Sparta doet goede zaken, Volendam op drempel KKD
16:00
27+
Dit zijn de opstellingen van Vitesse en Fortuna Sittard
15:45
898+
‘FC Barcelona wil shoppen bij Feyenoord’
15:34
79+
Xavi weerspreekt De Jong-nieuws: “Helemaal niets”
15:24
159+
Brands voorspelt megadeal Bakayoko: “Niet goedkoper”
15:12
189+
‘Streep door transfer naar Ajax’
15:00
2691+
‘Virgil van Dijk kan terugkeren in Eredivisie’
14:48
228+
Engeland niet overtuigd van Slot: “Ten Hag in vermomming”
14:26
10+
PEC stijgt naar middenmoot door zege op concurrent Heracles
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie