‘Transfer Arne Slot is een stap dichterbij’

Foto: ‘Transfer Arne Slot is een stap dichterbij’

Arne Slot mag blijven dromen van een telefoontje uit Londen. De Feyenoord-trainer staat op het wensenlijstje van Tottenham Hotspur en zijn belangrijkste concurrent zou twijfelen over de desbetreffende baan.

Scepsis over Nagelsmann

The Independent onthulde eerder al dat Slot het belangrijkste alternatief is voor Julian Nagelsmann. De Duitser geldt als absolute droomkandidaat in Londen en beide partijen zijn momenteel in gesprek. Het is nog altijd mogelijk dat de oud-trainer van Bayern München toehapt en daarmee de baan wegkaapt voor de succestrainer van Feyenoord, maar een ‘nee’ is ook nog een zeer reële optie.

Inmiddels heeft de Britse krant vernomen dat Nagelsmann een flink eisenpakket heeft neergelegd bij Tottenham Hotspur. Zo zou de 35-jarige trainer de totale controle eisen over het technische beleid van de Premier League-club. Dat zou bijvoorbeeld betekenen dat de Duitser het laatste woord heeft over transfers, waardoor de invloed van een aantal bestuursleden afneemt.

Football Insider schrijft dat Tottenham Hotspur er rekening mee houdt dat Nagelsmann de Londense interesse vooral gebruikt om andere clubs te imponeren. Zo zou de oefenmeester bij voorkeur in Duitsland actief willen blijven, maar ook ziet hij buiten de landsgrenzen naar verluidt clubs die meer bij zijn ambitiepatroon passen dan Spurs. Het medium concludeert dat de clubleiding ‘niet hoopvol’ is.

Toch Slot?

Mocht Nagelsmann daadwerkelijk afhaken, dan geldt Slot als een serieuze kandidaat voor Tottenham Hotspur. De succestrainer van Feyenoord liet al weten dat hij geen ‘nee’ zal zeggen tegen bepaalde clubs. Naar verluidt vallen de Londenaren óók in die categorie.

Excelsior
Feyenoord
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 7 mei 2023 14:28.

Vertrekt Arne Slot deze zomer?

  • Ja
  • Nee
5167+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie