Trainer Sturm Graz gelooft in ‘wonderbaarlijke comeback’: “We gaan all-in!”

Foto: Trainer Sturm Graz gelooft in ‘wonderbaarlijke comeback’: “We gaan all-in!”

Sturm Graz heeft de strijd om de Champions League play-offs te halen nog niet opgegeven. Trainer Christian Ilzer gaat vol voor een stunt tegen PSV, al beseft hij dat het een klus van jewelste gaat worden om de 4-1 nederlaag van het duel weg te poetsen.

Oostenrijkers moeten ruim zien te winnen van PSV

“Natuurlijk is het een lastige opdracht, een ‘riesen Challenge’, maar we gaan er alles aan doen om het wonder te laten geschieden. We proberen er een legendarische avond van te maken. We gaan all-in om dit nog onze kant op te laten vallen”, begon Ilzer strijdvaardig op de vooruitblikkende persconferentie.

Het publiek lijkt minder in een goede afloop te geloven. In de Merkur Arena zijn er bij Europese wedstrijd 15.000 bezoekers welkom, tot dusver zijn er slechts 11.500 verkocht door de club. “We hopen dat er nog veel kaartjes verkocht worden, zodat we voor een vol stadion kunnen spelen. Zo’n wonderbaarlijke comeback wil toch niemand missen”, sprak de oefenmeester zich uit.

Verslapping bij PSV?

Vanuit het Oostenrijkse journaille kwam een vraag over de mogelijke houding van PSV in Graz. Misschien denken de Eindhovenaren dat het al gespeeld is en minder scherp voor de dag zullen komen? ,”Zulke speculaties moeten we niet maken. PSV heeft een nieuwe trainer en de spelers zullen zich tegenover hem elke wedstrijd willen bewijzen. Daar moeten we echt niet op rekenen”, verwees Ilzer deze suggestie naar het rijk der fabelen.

Het duel in de voorronde van de Champions League staat dinsdagavond gepland om 20.30 uur.

Maakt Sturm Graz echt nog een kans?

  • Als alles meezit misschien wel
  • Nee joh!
185+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie