‘Bizarre degradatie voor Hélène Hendriks’

Foto: ‘Bizarre degradatie voor Hélène Hendriks’

Gisteren was Hélène Hendriks weer op de televisie met een nieuwe aflevering van De Oranjezondag, maar de presentatrice krijgt de laatste tijd veel kritiek en dat is vandaag niet anders. Er wordt zelfs geopperd om haar te degraderen naar een andere show: Lachen om Home Video’s.

‘Hélène Hendriks weg bij Oranjezondag’

Er werd veel verwacht van De Oranjezondag, maar dat weet de kijker niet te boeien zoals een Vandaag Inside wel doet. Gisteren stemden er toch nog 827.000 kijkers af op de uitzending en dat is een fiks aantal, maar op social media wordt Hélène opnieuw aangepakt.

Tv-recensente Angela de Jong liet onlangs weten dat ze denkt dat Hendriks gedwarsboomd wordt ‘van bovenaf’: “Ik gun haar zo van harte een eindredacteur die er helemaal voor gaat voor haar. Iemand die aanvoelt wat zij wil, wat zij kan”, vervolgt de recensente, die op de proppen komt met een ‘complottheorie’. Want was is het doel van De Oranjezondag? Wordt de show achter de schermen gedwarsboomd? “Het programma wordt nu voor andere dingen gebruikt, heb ik soms ook het idee. Noa in Leverkusen, dat was een soort reclamespotje voor de wedstrijd die later te zien was op Viaplay TV. Ja, wat voegde het dan toe? Echt niks. Nee. En dat vind ik zonde van Hélène.”

De presentatrice ging later zelf in op de kritiek: “Ik slaap nog net zo goed, gelukkig wel. Je moet je voordeel doen met kritiek. Ik filter eruit waarvan ik denk dat ze gelijk hebben. Er zal allicht ook iets zijn waarvan ik denk: daar ben ik het niet mee eens. Maar ik doe er niet ingewikkeld over.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Heeft De Oranjezondag nog een toekomst?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
503+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie