‘Topaankoop United doodongelukkig door Ten Hag’

Foto: ‘Topaankoop United doodongelukkig door Ten Hag’

Manchester United haalde deze zomer behoorlijk wat dure klanten naar Engeland. Eén van hen was Casemiro, die in de herfst van zijn carrière nog even zeventig miljoen euro kostte. Toch komt hij amper aan bod onder trainer Erik ten Hag, waardoor de relatie tussen speler en trainer volgens Engelse media nu al flink bekoeld is.

Ook oud-speler Rio Ferdinand snapt niet dat Casemiro amper minuten maakt, zo vertelt hij op zijn eigen Youtube-kanaal. “Sommigen zeggen dat hij alleen lopende spelers om zich heen nodig heeft en dat hij niet kan samenspelen met Christian Eriksen en Bruno Fernandes. Maar deze gozer speelde bij Real Madrid met twee slakken: Luka Modric en Toni Kroos. Hij weet wat hij moet doen op een voetbalveld.”

“Hij is een fantastische defensieve middenvelder, misschien wel de beste ter wereld voordat hij naar Manchester United kwam. Deze jongen heeft geen kans gekregen. Hij heeft alleen een Europa League-wedstrijd gespeeld tegen een dode ploeg”, doelt Ferdinand op Real Sociedad, een ‘dode ploeg’ die overigens wel met 0-1 te sterk was voor The Mancunians.

‘Zou me verbazen als Casemiro behandeling Ten Hag niet respectloos vindt’

“Hij krijgt geen basisplaatsen en gaat achteruit qua fitheid, dus hij staat er nu minder voor dan toen hij kwam. Ik vraag me af wat dat met hem doet. Hij heeft weliswaar veel ervaring, maar hij zal ook vinden dat er niet respectvol met hem wordt omgegaan. Het zou me verbazen als hij dat gevoel niet heeft.” Ferdinand denkt wel dat Casemiro en ook Cristiano Ronaldo ‘nog genoeg minuten zullen gaan maken’. “Maar dat kan ook midweeks in de Europa League zijn. Daar zullen ze niet blij mee zijn..”

TIP: Pak 1.98x je inleg bij een zege van United op Everton!

Casemiro verdient meer minuten

  • Eens
  • Oneens
428+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie