Ten Hag stelt met Manchester United ‘nieuwe doelen’

Foto: Ten Hag stelt met Manchester United ‘nieuwe doelen’

Manchester United kan zaterdagmiddag tegen Manchester City het positieve seizoen nog extra glans geven door de finale van de FA Cup te winnen. Erik ten Hag heeft het volste vertrouwen erin dat zijn ploeg het goed gaat doen.

Ten Hag over Manchester United

Eenvoudig gaat Manchester United het niet krijgen. Manchester City pakte al het landskampioenschap en kan volgende week voor het eerst in de clubhistorie de Champions League winnen, waardoor het binnenhalen van de treble nog altijd tot de mogelijkheden behoort. Ten Hag is echter allerminst angstig voor de tegenstander.

“Ze doen het fantastisch. Ze spelen erg goed voetbal, dus ze verdienen te staan waar ze staan”, zo benadrukt hij op de persconferentie. “Maar ik kijk liever naar onszelf, naar waar wij staan. Ik denk dat we veel progressie hebben geboekt dit jaar. We zijn op de goede weg en deze zomer hebben we de kans om nieuwe doelen te gaan stellen.”

De oefenmeester vindt het bijzonder om dit seizoen opnieuw naar Wembley af te reizen. “In Nederland heb ik aardig wat bekerfinales gespeeld, als speler en als trainer. In Nederland hebben we de Kuip. Dat is een heel speciale plek, maar ik denk dat Wembley het mooiste stadion ter wereld is. Dat maakt deze finale wel extra speciaal.”

Toekomst Weghorst

De aanwezige media stelden Ten Hag eveneens een vraag over Wout Weghorst. De Nederlander kwam een half jaar geleden op huurbasis over, maar overtuigde niet en kwam zelfs op de reservebank te zitten. Ten Hag wilde niet ingaan op zijn toekomst bij Manchester United. “Op dit moment ben ik helemaal niet bezig met transferpolitiek.”

Maakt Rashford tegen Manchester City de openingstreffer?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Welke club pakt de FA Cup?

  • Manchester City
  • Manchester United
275+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie