‘Ten Hag selecteert door en dumpt duo in Spanje’

Foto: ‘Ten Hag selecteert door en dumpt duo in Spanje’

Manchester United wil dit seizoen opnieuw aansluiting vinden bij de Engelse top. The Red Devils rekenen daarvoor op nieuwe coach Erik ten Hag. De Nederlander moet het goede voetbal van bij Ajax ook proberen te installeren op Old Trafford. Of dat met Cristiano Ronaldo zal gebeuren, is maar zeer de vraag. 

De Portugese superster wil vertrekken bij United. In de laatste jaren van zijn carrière wil hij namelijk nog in de Champions League aantreden, en met The Mancunians zal dat niet lukken het komende seizoen. Volgens AS zijn er momenteel nog twee clubs in de running om Ronaldo een uitweg te bieden. Het zou gaan om Napoli en Atlético Madrid. Bij die laatstgenoemde club lieten de fans al duidelijk hun afkeer merken over de komst van Ronaldo, maar coach Diego Simeone wil Ronaldo er wel bij. 

Ondertussen lijken er ook achteraan enkele krachten te vertrekken bij United. Zo weet journalist Ekrem Konur dat Sevilla nog steeds onderhandelt over de transfers van Alex Telles en Eric Bailly. Ten Hag zou geen plaats hebben voor het duo in zijn toekomstplannen. Sevilla wil daarvan gebruikmaken. Het zou bij beide spelers gaan om een huurtransfer. 

Terugkeer

Voor Bailly zou een transfer naar Sevilla een terugkeer betekenen naar LaLiga. De 28-jarige Ivoriaan was in het verleden namelijk al actief bij Villarreal. Daar werd hij in 2016 weggeplukt door United voor 38 miljoen euro. De Braziliaan Telles kwam in 2020 over van FC Porto, voor vijftien miljoen euro. Hij speelde nog nooit in Spanje, maar wel in Brazilië, Turkije en Italië.

TIP: 2.40 als United wint én de nul houdt tegen Brighton!

Goed om hen te laten vertrekken?

  • Ja, doorselecteren
  • Nee, ik zou ze houden
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie