‘Ten Hag kan toptransfer maken naar Premier League’

Foto: ‘Ten Hag kan toptransfer maken naar Premier League’

Erik ten Hag presteert dit seizoen geweldig met Ajax. Waar het in de competitie bovenaan staat met een doelsaldo van +35, behaalt het ook in de Champions League uitstekende resultaten. De Engelse media zien Ten Hag dan ook als ideale opvolger van Ole Gunnar Solskjaer.

Wedden op wedstrijden van Manchester United? Check bet365 en ontvang €100 bonus!

De hoofdtrainer van Manchester United staat onder druk nadat zijn team afgelopen weekend met 0-5 onderuit ging tegen Liverpool. De thuisploeg oogde energieloos en dat lijkt Solskjaer de komende weken niet snel te kunnen omdraaien. Daarom gaat The Manchester Evening News alvast op zoek naar een vervanger van de Noor, waarbij het uitkomt bij de hoofdtrainer van de Amsterdammers.

Volgens het medium past de oefenmeester uitstekend bij het spel dat Manchester United graag op de mat wil brengen. Met een 3-4-3 systeem in aanvallend opzicht zouden de huidige spelers van de Engelse topclub uitstekend in hun rol komen te spelen. Bovendien zouden Jadon Sancho en Marcus Rashford aan de zijkanten van het veld een stuk beter gaan presteren dan dat ze de afgelopen maanden deden.

Tussentijds vertrek uitgesloten

Mocht Manchester United ervoor kiezen om Solskjaer te ontslaan, dan lijkt de kans klein te zijn dat Ten Hag tussentijds vertrekt. De oefenmeester stelde al eerder dat hij niet in het midden van het seizoen naar een andere werkgever vertrekt. Ten Hag wil eerst genieten van de huidige nationale en internationale successen, voordat hij de keuze maakt om een transfer te maken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Moet Ten Hag direct vertrekken?

  • Ja, ik zou dat wel doen
  • Nee, hij moet minstens het seizoen bij Ajax afmaken
196+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie