Ten Hag geeft Sancho-update: ‘Lastig om geduld te hebben’

Foto: Ten Hag geeft Sancho-update: ‘Lastig om geduld te hebben’

Manchester United zit momenteel niet ruim in de bezetting van de vleugelaanvallers. Na het vertrek van Cristiano Ronaldo en de uit vorm zijnde Antony, wordt er reikhalzend uitgekeken naar de terugkeer van Jadon Sancho. De buitenspeler is echter nog niet fit genoeg volgens Ten Hag, die vraagt om geduld voor de terugkeer van zijn buitenspeler.

Sancho kwam voor het laatst in actie op 22 oktober van het vorige jaar, die niet alleen op fysiek vlak een probleem lijkt te hebben. Geciteerd door The Guardian liet Ten Hag weten te hopen op een snelle terugkeer van de aanvaller. “We hebben een probleem in de voorhoede, dus het is lastig om geduld te hebben. Ik doe met Jadon alles wat in mijn macht ligt, maar sommige processen kun je niet forceren en dit is er een van.”

De Nederlandse oefenmeester kon nog niet vertellen wanneer hij Sancho weer terugverwacht. “We hebben nog wat hindernissen te nemen, maar ik denk dat hij op de goede weg is. Op dit moment is hij echter nog niet fit genoeg. Fysiek, inderdaad.”

Volgens Ten Hag moet Sancho ook mentaal gezien nog alles op een rijtje krijgen en is daarom ook de keuze gemaakt om hem in een andere omgeving te laten revalideren. “Soms is het goed om even weg te gaan uit je vertrouwde omgeving en nieuwe ervaringen op te doen. Iedereen heeft een andere aanpak nodig om op weer op het juiste spoor te komen. Voetballers zijn geen robots en niemand is hetzelfde. In overleg met Jadon vonden wij dit de beste keuze.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14 januari 2023 13:26.

Denk jij dat Manchester United dit seizoen een prijs gaat winnen?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, die pakken ze dit seizoen niet
64+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie