‘Ten Hag brengt United terug naar de top van de Premier League’

Foto: ‘Ten Hag brengt United terug naar de top van de Premier League’

Oefenmeester Erik ten Hag begon bij Manchester United met twee behoorlijk pijnlijke nederlagen, maar inmiddels heeft hij het toch al wel op de rit gekregen bij The Red Devils. En bovendien wordt de Tukker in Engeland al op handen gedragen.

In gesprek met Sky Sports zegt Ronald Koeman over zijn verwachtingen met betrekking tot de Premier League-grootmacht: “Als trainer heb je tijd nodig. Ik denk dat United begrijpt dat ze Erik die tijd moeten geven. Hij is een trainer die van goed en aanvallend voetbal houdt. Als hij de tijd krijgt, en een aantal goede versterkingen, denk ik dat hij United terug naar de top van de Premier League zal brengen.”

Hoe je het ook wendt of keert, United heeft een aantal magere jaren achter de rug. Volgens Jordi Cruijff lag dat echter niet aan de kwaliteit van de spelers: “United heeft al die jaren een goede selectie gehad. Als je de selectie nu ook weer speler per speler bekijkt, ziet dat er gewoon goed uit. Er is nooit een gebrek aan talent geweest, maar soms vormen goede spelers geen winnend team. Dat is het ingewikkelde gedeelte van de formule. Het is geen computerspelletje, waar je met twintig goede spelers alles zult winnen. Het gaat om het vinden van de juiste balans.”

Frisse wind

Misschien is Ten Hag wel de juiste man om de gloriejaren te laten herleven in Manchester: “Ik denk dat United met Ten Hag een soort frisse wind heeft binnengehaald. Het voelt als een nieuwe start. Al volg ik het natuurlijk alleen van de buitenkant. De Premier League is een zware competitie, het is voor het seizoen altijd heel moeilijk te voorspellen wie de top vier gaan halen. Het is een zware uitdaging, maar met tijd, geduld én de noodzakelijke bewegingen in de transferperiodes, ben ik er zeker van dat ze terugkeren waar ze horen te zijn.”

TIP: Verdien 26 keer je inleg als United de Premier League wint!

Frisse wind?

  • Dat zeker, ja
  • Mwah…
147+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie