Te Kloese spreekt zich uit over Berghuis-weerzien

Foto: Te Kloese spreekt zich uit over Berghuis-weerzien

Dennis te Kloese heeft dinsdagavond een beroep gedaan op de aanhang van Feyenoord. De algemeen directeur hoopt dat de supporters zich fatsoenlijk gedragen tijdens de beladen thuiswedstrijd tegen Ajax.

Feyenoord kan aanstaande zondag een gat van acht punten slaan met Ajax. De Rotterdammers staan er geweldig voor, maar toch kijkt menigeen met angst en beven uit naar deze Klassieker. Het is immers de eerste keer dat Steven Berghuis als Ajacied in een volle Kuip speelt sinds zijn controversiële overstap in de zomer van 2021.

Uit angst voor ongeregeldheden heeft Feyenoord al besloten om netten rondom het veld te plaatsen. “Het is heel jammer”, vertelde Te Kloese op de nieuwjaarsreceptie van de club. “Maar het is heel bijzonder hoe wij deze wedstrijd in gaan.”

“Het leeft heel erg, dat merk je aan alle kanten. We hopen dat onze supporters zich focussen op onze ploeg. Dat daar energie in wordt gestoken. En dat ze zich niet te druk maken om de tegenstander of een speler (Steven Berghuis, red.) die hier heeft gespeeld”, aldus de Feyenoord-directeur.

Transferwinter

Te Kloese is op dit moment druk bezig om de transferplannen van Feyenoord uit te werken. Er is immers nog geen opvolger voor Frank Arnesen. “Het is nu druk ja”, lacht hij. “Maar ik draai mijn hand er niet voor om om extra uren te maken. En ik doe het niet alleen. Er is een staf met veel kennis. De scouting, daarin zijn de afgelopen jaren veel besluiten genomen.”

Maakt Berghuis zondag een treffer in De Kuip?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat dit een groot probleem worden?

  • Ja
  • Nee
1230+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie