Te Kloese schept duidelijkheid over ‘komst Schouten’

Foto: Te Kloese schept duidelijkheid over ‘komst Schouten’

Jerdy Schouten was bij Feyenoord in beeld als (tijdelijke) vervanger van de geblesseerde Quinten Timber, maar de middenvelder van Bologna zal deze maand niet naar Rotterdam komen. Dat meldt directeur Dennis Te Kloese in gesprek met Voetbal International.

Te Kloese bevestigt dat er gesprekken zijn geweest met de Italiaanse club, maar zij zijn niet bereid om Schouten voor een peulenschil of op huurbasis te laten vertrekken. Daarmee is de oud-speler van Excelsior onhaalbaar geworden, want Bologna eist ruim acht miljoen euro voor zijn speler.

Daar komt bovenop dat Mats Wieffer het tegen PEC Zwolle en FC Groningen zó goed heeft gedaan, dat men bij Feyenoord betwijfelt of er überhaupt nog wel een extra middenvelder nodig is. Eerder werd er al een blauwtje gelopen bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki.

Te weinig water bij de wijn

Na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen liet Arne Slot zich kort uit over Schouten: “Hij speelt op dit moment bij Bologna, dus is het uiterst ongepast om iets over hem te zeggen totdat de speler van ons is. Ik kan je zeggen: dat is hij niet.” RTV Rijnmond schreef zondag al dat Feyenoord zich eerder heeft gemeld voor Schouten. “Feyenoord heeft zich een maand geleden al gemeld, maar toen was het bod veel te laag. Nu gaat Feyenoord, na het mislopen van Ramiz Zerrouki, wel weer voor Schouten, maar zal het wel water bij de wijn moeten doen”, zei Feyenoord-watcher Dennis Kranenburg. Dat gaat dus niet (voldoende) gebeuren.

Prioriteit ligt bij achterhoede

FR12 schrijft tot slot nog: “Feyenoord speurt momenteel wel de transfermarkt af naar een vervanger voor de geblesseerde Gernot Trauner. Dennis Hadzikadunic wordt momenteel gelinkt aan een overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers kunnen de Bosnisch international huren. Alleen het probleem is dat Hadzikadunic niet direct inzetbaar is. Feyenoord heeft naast de 24-jarige verdediger diverse andere namen op het lijstje staan.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 23 januari 2023 01:04.

Had jij Schouten graag bij Feyenoord gezien?

  • Ja
  • Neh
188+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie