‘Te Kloese onthult stadionplannen De Kuip’

Foto: ‘Te Kloese onthult stadionplannen De Kuip’

Feyenoord heeft plannen om eigenaar van het stadion te worden. Die plannen werden ontvouwd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdammers. Algemeen directeur Dennis te Kloese stelt dat het echter geen eenvoudige klus wordt om dat te realiseren.

“Eigenaar worden van het stadion zou zeker een overweging zijn, maar we moeten daar wel heel goed over nadenken. Er liggen nog rekeningen die opgelost moeten worden en dat moet niet ten koste van de club gaan”, zo wordt de algemeen directeur geciteerd door FR12.nl.

Belangrijk besluit

Te Kloese hield de bouw van een nieuw stadion tegen, maar wil niet zeggen dat, dat zijn belangrijkste beslissing tot nu toe is geweest. “Het was in ieder geval een besluit, dat was het belangrijkste.” De Kuip moet echter wel flink gerenoveerd worden en ook moet er nog 17,5 miljoen euro terugbetaald worden aan investeringsbank Goldman Sachs. Die bank zou helpen met het realiseren van een nieuw stadion, maar nu de plannen daarvoor niet doorgaan moet het geld terugbetaald worden.

Daarom wil Te Kloese graag dat Feyenoord eigenaar van De Kuip wordt. “We zijn net begonnen met een nieuwe stadiondirectrice, Lilian de Leeuw. Ze brengt een frisse blik, energie en nieuwe ideeën. Bovendien heeft ze veel ervaring. De volledige focus ligt nu op De Kuip. De komende maanden gaan we op formele wijze plannen uitwerken. Er zijn meer dan genoeg capabele mensen om daar op een goede manier mee om te gaan.”

Eindigt Feyenoord tegen Ajax in 2-0?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Was het een goed besluit om in De Kuip te blijven?

  • Ja, absoluut
  • Nee, een nieuw stadion was beter geweest
1603+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie