‘Streep door Bayern-transfer Ronaldo’

Foto: ‘Streep door Bayern-transfer Ronaldo’

Volgens diverse Engelse media zou Cristiano Ronaldo al druk bezig zijn met het vinden van een nieuwe club. De Portugees zou al, in het bijzijn van zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes, gesprekken hebben gevoerd met Bayern München. Dat nieuws wordt nu met klem tegengesproken door de Duitse tak van Sky.

Florian Pettenberg, die werkzaam is bij Sky Deutschland, weet echter te melden dat der Rekordmeister om meerdere redenen geen interesse heeft in Ronaldo. Volgens Plettenberg zou de Portugese superster al te oud zijn voor Bayern en bovendien meent de Duitse topclub dat er voldoende kwaliteit binnen de selectie aanwezig is.

Sporting Lissabon

Daarnaast lijkt Bayern ook niet bereid om Ronaldo een astronomisch salaris te betalen. Algemeen directeur Oliver Kahn vertelde eerder al dat een transfer van de aanvaller niet past in de clubfilosofie. Wel zou Sporting Lissabon een mogelijke optie zijn denkt Sky Deutschland. Of Ronaldo openstaat voor een terugkeer naar Portugal is echter niet bekend.

De aanvaller hoeft niet meer te rekenen op een terugkeer bij United. Manager Erik ten Hag heeft volgens ESPN al aangegeven dat Ronaldo niet meer welkom is. Ook de clubleiding zou al bezig zijn om de juridische mogelijkheden te onderzoeken om van de spits af te komen.

Spotify Camp Nou

Europa League Final Stage

16 februari 2023

18:45

Barcelona
Manchester United
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 december 2022 11:41.

Moet United Ronaldo transfervrij laten gaan?

  • Ja, gewoon weg doen
  • Nee, gewoon een vergoeding voor vragen
762+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie