Stevige kritiek Schreuder in België: “Dat snap ik niet”

Foto: Stevige kritiek Schreuder in België: “Dat snap ik niet”

Alfred Schreuder lijkt bezig aan zijn laatste duels als trainer van Club Brugge. De door Ajax begeerde trainer krijgt het in België echter nog even stevig voor de kiezen.

Club Brugge overtuigde niet tegen Royal Antwerp en Anderlecht en met de vier punten uit twee duels mag het zeker niet mopperen qua puntenoogst. Het geleverde spel is voorlopig matig en dat zal beter moeten tegen Union SG. Bovendien moet Schreuder het zonder Mats Rits doen en Eder Balanta zou diens vervanger worden. Imke Courtois is in De Zondag kritisch.

“Dat snap ik niet. Club moet toch winnen? Ik zou vooraan ook voor Adamyan kiezen, want dat werkte toch goed een maand geleden? Ze gaan voorin echt diepgang moeten hebben, om eventueel te counteren. Geloof maar niet dat Club zomaar zal kunnen teren op balbezit”, vertelt ze. 

Noa Lang

Bij Blauw-Zwart kreeg Noa Lang in bepaalde media al de nodige lof, maar hij is allerminst een tweede spits. De ex-speler van Ajax voelt zich toch beter als hij als linkerflankaanvaller naar binnen kan komen en daar acties kan maken. De beste Lang zagen we daardoor nog steeds niet, maar Schreuder kiest voor een ander systeem. De coach hoopt ook dat jongens als Hans Vanaken en Charles De Ketelaere hun beste niveau vinden, want dat was de afgelopen twee wedstrijden ook niet het geval. Club Brugge kan mits een zege aan de leiding komen. Het belooft alvast een zeer spannende namiddag te gaan worden in het Dudenpark.

TIP: Meer dan 3x je geld als Club wint bij Union! Pak daarnaast €250 welkomstbonus bij Circus!

Laat Schreuder Club Brugge wel mooi voetballen?

  • Jawel hoor
  • Niet bepaald
107+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie