Sterke Schuurs buigt voor Juventus, Spurs dankt Kane

Foto: Sterke Schuurs buigt voor Juventus, Spurs dankt Kane

Perr Schuurs is er zaterdagavond niet in geslaagd om een goed resultaat over te houden aan het duel met rivaal Juventus. De Italiaanse topclub zegevierde met 0-1 in de Turijnse derby.

Juventus is bezig aan een teleurstellend seizoen. De Oude Dame begon de avond als nummer acht van Italië en dreigt af te stevenen op uitschakeling in de Champions League. De positie van Massimiliano Allegri kwam na de 2-0 nederlaag bij Maccabi Haifa verder onder druk te staan, maar de clubleiding schaarde zich ‘gewoon’ achter de bekritiseerde trainer.

Ook in de Turijnse derby kreeg Juventus niets cadeau. Torino bood serieuze tegenstand, waarbij Perr Schuurs er samen met zijn collega-verdedigers behoorlijk in slaagde om de rivaal van scoren af te houden. De Limburger kwam in de eerste helft nauwelijks in de problemen en zag zijn elftal zelfs domineren. 

In de tweede helft besloot Juventus meer initiatief te nemen. Torino leek desalniettemin een resultaat te behalen, maar één moment bleek voldoende om het duel te beslissen. Dusan Vlahovic ontsnapte bij een hoekschop zowaar aan de aandacht van Schuurs en consorten met alle gevolgen van dien: 0-1. 

Premier League: Spurs maakt geen fout

Ook in de Engelse Premier League werd deze avond gespeeld. Tottenham Hotspur had het onwijs lastig met Everton, maar net als bij Juventus maakte de aanvalsleider het verschil. Harry Kane schoot de Londenaren vanaf elf meter naar de 1-0. Doelman Jordan Pickford moest in de eindfase ook nog een goal van Pierre-Emile Höjbjerg slikken.

TIP: Wint Juventus bij Benfica? Win vier keer je inleg via Unibet!

Ben je verrast door de prestaties van Schuurs in Italië?

  • Ja
  • Nee
34+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie