‘Steijn vreest nieuws uit Manchester’

Foto: ‘Steijn vreest nieuws uit Manchester’

Zowel Maurice Steijn (Ajax) als Erik ten Hag (Manchester United) zit ogenschijnlijk op de schopstoel na de dramatische start van het seizoen. Mike Verweij sluit niet uit dat laatstgenoemde bij ontslag opnieuw in beeld is bij de Amsterdamse club.

Steijn moet vrezen voor nieuws uit Manchester

In de podcast Kick-Off wijst Valentijn Driessen allereerst naar Manchester United. “Het is wel een club die niet ver terugdeinst om trainers de laan uit te sturen, dus hij moet wel snel presteren.” Verweij haakt in: “Ik denk wel dat Steijn hoopt dat Ten Hag het nog even volhoudt.”

“Anders komt hij weer terug?”, vraagt Pim Sedee zich af. Verweij wil dat niet bevestigen, maar stelt hij: “Daar hoor je wel mensen over, van: zou Ten Hag terugwillen? Hij heeft nu aan de Premier League geroken en ik denk dat er na zijn succesperiode bij Ajax wel meer belangstelling voor hem zal zijn. Aan de andere kant: het is een prachtig moment om nu bij Ajax in te stappen.”

“Heel veel slechter kan het niet, dus ik denk dat als hij ontslagen wordt dat hij op termijn wel weer een kandidaat wordt”, zo filosofeert de Ajax-watcher. “Er wordt op het internet, dat is een heel klein bubbeltje, om het ontslag van Steijn geschreeuwd. Maar die mensen komen niet met een alternatief. Stel je voor dat je Steijn na een nederlaag tegen AZ of misschien een nederlaag tegen AZ én FC Utrecht eruit gooit, ik zou niet weten wie het wel moet doen.

Henk ten Cate

Henk ten Cate komt eveneens ter sprake als optie. Sedee vraagt zich af of dat realistisch is, maar stelt Driessen: “Hij kan toch het seizoen afmaken?” Zelfs een samenwerking met Steijn komt ter sprake. “Als Ten Cate er is, dan zou Steijn waarschijnlijk tweede viool spelen. Of je moet daar duidelijke afspraken over maken. Maar ik denk dat hij wel zo iemand nodig heeft bij zich.”

Zie je dat gebeuren?

  • Ja
  • Nee
3890+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie