Slot benoemt groot Feyenoord-doel voor volgend seizoen

Foto: Slot benoemt groot Feyenoord-doel voor volgend seizoen

Arne Slot en Dennis te Kloese zijn trots op de resultaten van Feyenoord. De Rotterdammers pakten dit seizoen de landstitel en spelen daardoor na de zomer in de Champions League. Het duo neemt daar echter geen genoegen mee, zo benadrukken ze in gesprek met The Athletic.

Behouden van Slot

Het leek er lang op dat Feyenoord haar hoofdtrainer zou kwijtraken. Slot stond namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur en voerde achter de schermen zelfs gesprekken. Afgelopen week kwamen Slot en Feyenoord echter met het nieuws naar buiten dat de oefenmeester nog minstens een seizoen zou aanblijven.

Uitdaging voor Feyenoord

Het is geweldig nieuws voor de regerend landskampioen, die met deelname aan het miljardenbal een flinke uitdaging te wachten staat. Voor Slot zal het de eerste keer zijn dat hij in de Champions League te vinden is. Hoewel hij het een geweldige prestatie vindt van zijn ploeg, verwacht hij volgend voetbaljaar nóg meer.

“Ik ben pas tevreden als de resultaten goed zijn”, zo benadrukt hij in gesprek met het medium. “Als je alleen maar meedoet om naar de Champions League-muziek te luisteren, dan voel ik geen trots. Ons doel is om ervan te genieten en onszelf op de best mogelijke wijze aan de wereld te tonen om zo de volgende ronde te bereiken.”

Volgens Te Kloese heeft Feyenoord een grote stap gemaakt. “We zullen voorzichtig zijn met de salarissen en transferuitgaven, maar het lijkt erop dat we meer kunnen onderhandelen uit kracht”, stelt de directeur. “We kunnen een getalenteerde trainer behouden en zijn in staat om bij een paar spelers die intensief worden gescout door Europese clubs, hun contract te verlengen.”

Scoort Zerrouki op bezoek bij sc Heerenveen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is Feyenoord goed genoeg voor de Champions League?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
698+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie