‘Serie A-spits maakt megatransfer van 100 miljoen’

Foto: ‘Serie A-spits maakt megatransfer van 100 miljoen’

Victor Osimhen staat aan de vooravond van een absolute megatransfer. De Nigeriaanse aanvaller van Napoli zou namelijk verkassen bij de club voor meer dan honderd miljoen euro.

In Italië kende de inmiddels 23-jarige spits nog een moeilijke start, maar ook in Napels scoort hij inmiddels aan de lopende band. Osimhen speelde dit seizoen Dries Mertens definitief uit de ploeg en zijn teller staat al op zestien goals in 28 wedstrijden. In de zomer lijkt alweer een megatransfer te lonken, want de Premier League maakt hem het hof. 

Volgens La Repubblica tonen Newcastle United en Arsenal interesse voor Osimhen, maar het is Manchester United dat doordrukt voor zijn komst. Ze zouden zelfs al een bod van meer dan honderd miljoen euro neergelegd hebben. Het is nog niet duidelijk wat de reactie van Napoli is op dat bod. De waarde van Osimhen wordt door Transfermarkt momenteel op 60 miljoen geschat. 

Besparen 

Voorzitter Aurelio De Laurentiis toonde zich de voorbije jaren altijd een bikkelharde onderhandelaar en hield bijvoorbeeld een transfer van Kalidou Koulibaly op die manier jarenlang tegen, maar in de zomer zouden de kaarten weleens anders kunnen liggen. Napoli wil immers besparen en laat daarom al aanvoerder Lorenzo Insigne naar Toronto vertrekken. Ook Mertens zal bij zijn contractverlenging stevig moeten inleveren. Een lucratieve verkoop van Osimhen zou in die optiek weleens aanlokkelijk kunnen zijn.

TIP: Een goal van Osimhen tegen Sassuolo levert bijna 2x je geld op. Pak daarnaast €250 bonus, klik hier!

Is hij echt zoveel geld waard?

  • Ja, wát een speler
  • Nee, dit is veel te veel
75+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie