‘Schreuder hakt Brugge-knoop definitief door’

Foto: ‘Schreuder hakt Brugge-knoop definitief door’

Het is crisis bij Club Brugge, waar trainer Scott Parker er na de 5-1-afstraffing tegen Benfica uitvloog. Het is alweer de derde trainer die Blauw-Zwart verlaat sinds afgelopen zomer.

Toen werd Alfred Schreuder, die naar Ajax vertrok, opgevolgd door Carl Hoefkens. Na een paar maanden vloog de Belgische trainer eruit, waarna vrij verrassend Parker werd aangesteld. Daar eindigde in een regelrechte ramp: na twee zeges in twaalf duels moet de Engelsman nu ook Jan Breydel verlaten.

Schreuder werd dinsdagavond al snel geopperd als eventueel opvolger. In de wandelgangen klonk dat de Barnevelder maar wat terugkeert naar Brugge, maar woensdag lijkt er al iets minder zekerheid. Het Laatste Nieuws meldt dat de eerste gesprekken niet liepen zoals verwacht. Men kon het niet eens worden over de duur van de verbintenis, waarbij Schreuder mikte op een contract voor de lange termijn.

Geen hereniging

Nu meldt men dat de Belgische grootmacht helemaal achter het net vist. Naar verluidt vindt Schreuder het toch te vroeg voor een hereniging. Slechts veertig dagen na zijn tumultueze ontslag bij Ajax, staat hij niet te springen om zich meteen weer aan een club te binden. Vermoedelijk gaat dat komende zomer pas gebeuren. Waar dat zal zijn is voorlopig nog afwachten. Eerder werd hij gelinkt aan Leeds United.

Wint Brugge zondag van Standard?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Was dit een goed instapmoment voor Schreuder?

  • Zeker wel
  • Nee, vind ik niet
434+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie