‘Ronaldo maakt opmerkelijke transfer’

Foto: ‘Ronaldo maakt opmerkelijke transfer’

Cristiano Ronaldo wil weg bij Manchester United, daar heeft zijn gesprek met oefenmeester Erik ten Hag niets aan veranderd. En misschien keert de Portugees wel terug naar de Serie A. Napoli zou hem namelijk aangeboden hebben gekregen.

Voetbal International meldt op donderdagmiddag: “In de zoektocht naar een nieuwe werkgever voor Cristiano Ronaldo heeft zaakwaarnemer Jorge Mendes aangeklopt bij Napoli. De Italiaanse topclub voldoet aan de belangrijkste vereiste van Ronaldo: uitkomen in de Champions League. Volgens AS zou Manchester United de Portugese aanvaller willen verhuren, maar dan ook zijn salaris willen afstaan. Een deal met Napoli lijkt daarom onwaarschijnlijk, al heeft i Partenopei vanwege het mislopen van Paulo Dybala naar verwachting nog voldoende liquide middelen beschikbaar.”

Dries Mertens

Er staat in Napels ook nog wel een vacature open, want Dries Mertens vertrok onlangs bij zijn grote liefde. Voorzitter Aurelio De Laurentiis reageerde: “We bedanken hem voor alles wat hij voor ons heeft gedaan. Maar als het op geld aankomt, moeten we nee zeggen. Ik voel de liefde voor de club, maar ik moet ook niet vergeten dat voetbal naast pure passie ook een industrie is.”

Napoli deed de Rode Duivel wél een aanbieding: “We hebben hem vier miljoen euro bruto per seizoen aangeboden, maar hij weigerde. Dus heb ik hem bedankt voor alles, maar ook gezegd dat we niet verder kunnen gaan dan dat. Ik heb geld nodig om jonge spelers te kopen, die Napoli de komende jaren kunnen verder helpen. Toen we Mertens en Koulibaly (inmiddels naar Chelsea vertrokken, red.) binnenhaalden, twijfelden de fans ook, maar zij werden winnaars hier.

TIP: Verdien 2.15 keer je inzet als Napoli van Hellas Verona wint!

Ronaldo naar Napoli?

  • Moet hij doen
  • Moet hij niet doen
414+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie