‘Ronaldo communiceert niet meer met kamp-Ten Hag’

Foto: ‘Ronaldo communiceert niet meer met kamp-Ten Hag’

De tweede periode van Cristiano Ronaldo bij Manchester United lijkt na anderhalf jaar te sneuvelen. De relatie tussen de Portugees en de technische staf heeft inmiddels een dieptepunt bereikt.

Ronaldo verloor deze zomer zijn basisplaats onder leiding van manager Erik ten Hag. De Nederlander gunt de Portugees hier en daar wel zijn wedstrijden om te starten, maar tegen Tottenham Hotspur (2-0 zege) moest de steraanvaller op de reservebank plaatsnemen. Donderdagavond werd bekend dat hij uit de selectie van United is gezet.

The Guardian stelt dat de relatie tussen Ronaldo en de staf van Ten Hag een dieptepunt heeft bereikt. De aanvaller zou helemaal niet meer communiceren met een aantal stafleden. “Ten Hag is zich bewust van Ronaldo’s onwil om met bepaalde leden van zijn staf te communiceren”, zo stelt de krant. “De Portugese international uitte zijn frustratie over bepaalde omstandigheden op het trainingscomplex voordat de Nederlander het in de zomer overnam en er werd geluisterd. Dit en zijn professionaliteit en bereidheid om jonge teamgenoten te begeleiden, werden goed ontvangen, hoewel zijn populariteit mogelijk is aangetast vanwege zijn vroege vertrek op woensdag.”

Ronaldo verliet tegen Tottenham Hotspur voortijdig de bank om de catacomben op te zoeken. United besloot hem daarop te verbannen. Een breuk in januari is reëel, al moet er dan wel een geïnteresseerde club aan zijn financiële eisen voldoen.

Moet Ten Hag hem permanent verwijderen?

  • Ja
  • Nee
185+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie