Rekent Til af met stempel? “Hoop dat het voor mensen nu duidelijk wordt”

Foto: Rekent Til af met stempel? “Hoop dat het voor mensen nu duidelijk wordt”

Guus Til kan woensdagavond hoogst waarschijnlijk rekenen op een basisplaats bij PSV in de Champions League-clash met Borussia Dortmund. De aanvallende middenvelder heeft een wapen in huis dat niet veel spelers op zijn positie in huis hebben: het makkelijk maken van doelpunten. En dat is juist wat PSV woensdagavond nodig heeft in Dortmund. Van het stempel ‘dat hij alleen maar hard kan rennen’ wil Til dan ook niets weten.

Scoringsdrift Til moet PSV aan zege helpen op Dortmund

Bosz stipte op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Dortmund al aan dat Til over die belangrijke kwaliteit beschikt die PSV woensdagavond nodig heeft. “Een heel grote kwaliteit die Guus heeft, is doelpunten maken. We zullen in Dortmund effectiever om moeten gaan met de kansen die we krijgen dan we in de thuiswedstrijd hebben gedaan. En Guus is iemand die dat altijd doet.”

Til oogde zelf wat geïrriteerd toen hij de vraag kreeg voorgeschoteld waarin hij dit seizoen beter is geworden. “Ik heb het er in de winterstop ook met de trainer over gehad, maar ik denk dat ik vaster ben geworden tijdens balbezit. Ik sta bekend bij andere mensen als de speler die alleen maar kan rennen, daar ben ik het niet altijd mee eens.”

Volgens de aanvallende middenvelder kan hij juist heel goed voetballen. “Iets dat ik altijd al wel wist, maar ja…Ik hoop dat het nu voor wat meer mensen duidelijk wordt, al maakt het mij ook niet zo heel veel uit. Als de mensen die er verstand van hebben, maar weten hoe het zit.”

Is Guus Til goed genoeg voor PSV?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie