‘Reden Gakpo-transfer naar Liverpool onthult’

Foto: ‘Reden Gakpo-transfer naar Liverpool onthult’

PSV ziet Cody Gakpo vertrekken naar Liverpool. The Reds werkten in de afgelopen weken aan de transfer van de 23-jarige sterspeler van de Eindhovenaren, die afgelopen weekend definitief zijn beslag heeft gekregen. Na meerdere weken onderhandelen kwam de transfer na een stevig bod van Liverpool in een stroomversnelling terecht meldt het Eindhovens Dagblad.

Lange tijd leek Manchester United de bestemming te worden van Gakpo, dat afgelopen zomer ook al haar interesse toonde in de aanvaller van PSV. Tot een transfer kwam het destijds niet, maar toch bleven de Mancunians Gakpo in de gaten houden. Desondanks was het Liverpool dat zijn aartsrivaal in de afgelopen weken wist af te troeven.

Virgil van Dijk

Daarnaast sprak Gakpo onder andere met Liverpool-aanvoerder en Oranje-international Virgil van Dijk over een mogelijke overstap naar Liverpool. Volgens het Brabants medium is dat gesprek ook een reden geweest om zijn keuze op Liverpool te laten vallen.

Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV tevreden met het bedrag, dat met een stevige vaste transfersom naar verwachting op de vijftig miljoen euro uitkomt. De berichten die uit Engeland zijn verschenen over een transfersom, die tien miljoen lager zou uitvallen kloppen niet. Volgens PSV-clubwatcher Rik Elfrink is dat zowel vanuit de club als bronnen rondom Gakpo ontkend.

Welke club had volgens jou het beste gepast bij Gakpo?

  • Manchester United
  • Liverpool
1617+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie