‘Real Madrid ziet Bellingham-alternatief’

Foto: ‘Real Madrid ziet Bellingham-alternatief’

Real Madrid zou al maanden op de achtergrond werken aan de zomerse komst van Jude Bellingham. De Engels international staat ook in de belangstelling van de Engelse top en Paris Saint-Germain. Om een nieuw Mbappé-scenario te voorkomen, wedt de club volgens Mundo Deportivo op meerdere paarden.

Bellingham staat al sinds het EK, en eigenlijk ook daarvoor al, in de belangstelling van de grote Europese ploegen. De middenvelder van Borussia Dortmund, die in Duitsland ook een nieuw contract zou ondertekenen, wordt gezien als één van de belangrijkste transfertargets voor aankomende zomer.

Real Madrid probeerde recent ook Kylian Mbappé naar de Spaanse top te lokken en ook Erling Haaland werd vorig seizoen veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar het Estadio Bernabeu. De twee topspitsen kozen echter andere bestemmingen, waardoor Real Madrid met de gebakken peren achterbleef.

Real Madrid wijkt af van Bellingham-plan

Dat wil Florentino Pérez geen tweede keer meemaken. Volgens Mundo Deportivo heeft de Spaanse grootmacht contact opgenomen met competitiegenoot Celta de Vigo. Onderwerp van gesprek was de beschikbaarheid van de pas twintigjarige Gabri Veiga.

De centrale middenvelder, die ook op de verlanglijst van Arsenal-manager Mikel Arteta staat, maakt dit seizoen indruk in het shirt van Celta. Het jeugdproduct van de club staat op acht doelpunten en drie assists in 22 La Liga-wedstrijden en heeft daarmee de aandacht op zich weten te vestigen.

Veiga staat met een lengte van ruim 1,80 meter zijn mannetje op het middenveld, heeft een natuurlijke drang naar voren en weet dus ook vaak het net te vinden dit seizoen. Genoeg redenen voor Real Madrid om de jongeling op de alternatievenlijst voor Bellingham te zetten.

AZ Alkmaar
SC Heerenveen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 27 maart 2023 12:25.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie