‘Real Madrid legt Spurs-pad open voor Slot’

Foto: ‘Real Madrid legt Spurs-pad open voor Slot’

Arne Slot heeft zich volgens verschillende media in de belangstelling van Tottenham Hotspur gecoacht. De trainer van Feyenoord heeft geduchte concurrentie. Onder andere oud-Spurstrainer Mauricio Pochettino maakt kans op de job. Volgens Mundo Deportivo heeft de Argentijnse trainer ook andere opties.

Real Madrid heeft oogje op Pochettino

De Argentijnse trainer zit sinds zijn vertrek bij Paris Saint-Germain zonder club. Pochettino was in het verleden succesvol trainer van Tottenham Hotspur en Southampton. Die Engelse tijd maakte hem een gewilde trainer, maar de gewenste Champions League met Paris Saint-Germain zat er niet in.

Real Madrid scant op dit moment de trainersmarkt met oog op een mogelijke opvolgers van Carlo Ancelotti. De Italiaanse trainer staat volgens diverse internationale media in de belangstelling van de Braziliaanse voetbalbond. Volgens Mundo Deportivo staat Pochettino bovenaan de verlanglijst.

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez is volgens het Spaanse medium bijzonder gecharmeerd van de Argentijnse trainer. Mocht Ancelotti ingaan op de interesse van de Braziliaanse voetbalbond, dan wordt Pochettino door Mundo Deportivo als nieuwe trainer verwacht.

Dat zou een mogelijk Spurs-pad voor Arne Slot open kunnen leggen. De Feyenoord-trainer heeft voorlopig genoeg andere zaken om zich druk om te maken. Feyenoord gaat aan kop in de Eredivisie, speelt volgende week in de halve finale van de KNVB Beker tegen Ajax en neemt het in de kwartfinale van de Europa League op tegen AS Roma.

Las Palmas
Girona
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 april 2024 22:00.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie