Real Madrid beleeft makkelijk middagje tegen Osasuna

Real Madrid heeft op zondag een makkelijk middagje beleefd tegen Osasuna in de Primera División. Het werd namelijk liefst 1-4 voor De Koninklijke door doelpunten van Isco, Sergio Ramos, Lucas Vázquez en Luka Jovic. Unai García scoorde namens de thuisploeg.

Waar het in Europa afgelastingen regende door storm Ciara (het gehele Eredivisie-programma, maar ook Borussia Mönchengladbach-1. FC Köln en Manchester City-West Ham United), merkt men in Spanje niets van het onstuimige weer. Het duel tussen de Madrilenen en Osasuna vond dan ook ‘gewoon’ doorgang.

Verrassend genoeg kwam de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong: García scoorde met een knappe kopbal uit een corner. Real liet dit echter niet op zich zitten en vocht terug, mét resultaat. Nog voor de rust tekenden Isco en Ramos namelijk voor de 1-1 en 1-2.

Osasuna ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker, maar kreeg in de slotfase het deksel op de neus. Eerst was het Vázquez die voor de 1-3 tekende en in extremis ramde Jovic de bal nog tegen de touwen.

Scoreverloop: 1-0 (14′) U. García, 1-1 (33′) S. Ramos, 1-2 (38′) Isco, 1-3 (84′) L. Vázquez, 1-4 (90′) L. Jovic