Ramaj deelt sneer uit aan Steijn: “Je ziet het…”

Foto: Ramaj deelt sneer uit aan Steijn: “Je ziet het…”

Diant Ramaj behoort bijna wekelijks tot de uitblinkers bij Ajax. De doelman werd afgelopen zomer opgepikt door toenmalig technisch directeur Sven Mislintat, maar kreeg onder Maurice Steijn geen kans bij de Amsterdammers. Ramaj is nu echter niet meer weg te denken uit de basis bij Ajax en deelt dan ook nog een sneer uit aan zijn voormalig trainer.

Ajax-uitblinker Ramaj rekent af met Steijn

In gesprek met Voetbal International geeft Ramaj aan te snappen dat er twijfels waren waarom Ajax hem zou moeten halen. “Sven Mislintat zag iets in mij wat anderen niet zagen, want van nummer twee bij Frankfurt naar Ajax is een heel grote stap. Maar hij zag de potentie in mij. Aan het begin was iedereen aan het praten: “Wat doet hij, waarom geeft hij zoveel geld uit aan hem?”

Ramaj bleek tot zijn eigen ontsteltenis echter niet de tweede keeper te zijn bij Ajax nadat Gerónimo Rulli geblesseerd uitviel. “Het was een moeilijke periode voor mij en natuurlijk ook voor de club. Maar ik ben hard blijven werken, zoals altijd. En toen de kans kwam, heb ik hem gegrepen, ik denk op de juiste manier. Nu ben ik blij dat ik me niet heb laten kennen.”

Ramaj bewijst zich bij Ajax

Voor de Duitser is het een bevestig dat zijn voormalig trainer Steijn het niet goed heeft gezien. “Ik denk dat hij iedere dag op de training heeft gezien wat ik nu laat zien. En toch zei hij dat ik er niet klaar voor was. Ik denk dat ik deze behandeling niet verdiende van hem. Maar ja, je ziet het: hij is weg en ik ben er nog, dus alles is goed. Het was een moeilijke periode, maar soms is het leven zo. Het maakt je sterker, denk ik.”

Dat er vraagtekens rondom zijn transfersom waren motiveerde Ramaj naar eigen zeggen alleen nog maar meer. “Voor mij telde alleen: ik ben er. De rest motiveerde mij alleen maar om te laten zien dat ze het mis hadden. Ik ben heel blij dat me dat gelukt is. Nu zegt iedereen dat het een goede investering is geweest. Dat zat in mijn hoofd: dat ik iedereen wilde laten zien dat het geen vergissing was van Sven. Dat is nu trouwens nog niet klaar, ik moet me telkens weer laten zien.”

Is Ramaj een goede keeper voor Ajax?

  • Ja, lekker laten staan
  • Nee, komende zomer verkopen
267+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie