‘PSV wil belangrijke volgende slag slaan op transfermarkt’

Foto: ‘PSV wil belangrijke volgende slag slaan op transfermarkt’

PSV strijdt in Nederland met de Eredivisie en KNVB Beker nog voor twee prijzen, maar achter de schermen is het al druk bezig met volgend seizoen. Met het behouden van Patrick van Aanholt wist het al een slag te slaan en volgens het Eindhovens Dagblad hoopt het bestuur binnenkort het volgende nieuws te melden.

De Eindhovenaren willen naar verluidt namelijk graag in gesprek met Wolverhampton Wanderers, omdat het Fábio Silva het liefst wil behouden. Vooralsnog kreeg hij bij PSV twee basisplaatsen en drie invalbeurten, waarin hij twee doelpunten maakte. Ruud van Nistelrooy is echter zeer tevreden over zijn verrichtingen en wil hem dan ook in de selectie houden.

PSV moet voorlopig alleen geduld hebben. De club zou al eerder bij de Engelsen hebben aangeklopt om het over een langere huurdeal te hebben, maar destijds liet Wolverhampton Wanderers duidelijk weten dat dit het gesprek voorlopig wilde parkeren. Op een later moment wil het alsnog praten over de mogelijkheden.

Kansrijk PSV vertrouwt op Silva

De eredivisionist zou de kans groot achten dat het langer behouden van Silva haalbaar is. De voetballer heeft intern namelijk aangegeven dat hij er vertrouwen in heeft dat hij zichzelf in Noord-Brabant verder kan ontwikkelen en zo sterker kan terugkeren in Engeland. Of Wolverhampton Wanderers akkoord gaat met een verlenging van de huurdeal, is voorlopig echter nog de vraag.

Maakt PSV de juiste beslissing?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
506+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie